امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:50

دیدار نوروزی اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه با دکتر احمدی

اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان معاونت‌ها و حوزه‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین روز کاری سال 95، با دکتر احمدی رئیس دانشگاه دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدارها که با حضور معاونان، مدیران و کارکنان معاونت درمان، معاونت بهداشت، معاونت غذا و دارو، معاونت توسعه مدیریت و منابع، ستاد مرکزی، حراست، گزینش و فناوری اطلاعات برگزار شد، ضمن تبریک سال جدید، از خدمات و تلاش‌های کارکنان حوزه‌های مختلف دانشگاه در سال 94 قدردانی کرد.
وی همچنین با تبریک ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) از تلاش‌های بانوان شاغل در بخش‌های مختلف دانشگاه قددردانی کرد.
دکتر احمدی با اشاره به نامگذاری امسال به نام " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" از سوی مقام معظم رهبری، اظهار امیدواری کرد که سازمان‌ها، نهادها و بخش‌های مختلف کشور در راستای تحقق این شعار گام بردارند.
وی تلاش و همکاری مجموعه همکاران دانشگاه را موجب ارتقای سطح خدمات و توسعه کیفی و کمی بخش‌های مختلف دانست و با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه‌های درمان و بهداشت، اظهار امیدواری کرد در سایه تعامل و همکاری شاهد تحقق اهداف دانشگاه در راستای ارتقای شاخص‌ها و تقویت خدمت شایسته به مردم باشیم.
دکتر احمدی در این دیدارها بر تکریم پرسنل و ارباب رجوع و تلاش در جهت افزایش رضایت‌مندی مردم و مراجعین تاکید کرد و گفت: پرسنل بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها، مراکز سلامت جامعه و پایگاه‌های اورژانس علاوه بر طول سال، در ایام تعطیلات نوروزی با آمادگی کامل برای امدادرسانی و حفظ و ارتقای سلامت مردم و مسافران تلاش کردند که جا دارد از خدمات و تلاش‌های آن‌ها قدردانی کنم.
وی ضمن تسلیت جان باختن چند نفر از تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی، کادر پروازی و هموطنانمان در حادثه سقوط بالگرد در استان فارس، به سختی کار تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس اشاره و اظهار امیدواری کرد که سال 95 سالی کم‌خطر و ایمن برای هموطنان عزیزمان باشد.
دکتر احمدی با اشاره به پروژه‌های عمرانی دانشگاه، بر تسریع در تکمیل پروژه‌های بیمارستان 200تختخوابی علامه بهلول، کلینیک ویژه تخصصی و دانشکده پزشکی تاکید کرد.
یادآور می‌شود، در این دیدارها، دکتر اکبری معاون درمان، دکتر عالمی معاون بهداشت، دکتر کریمی نوقابی معاون غذا و دارو، دکتر خواجوی رئیس بیمارستان 22بهمن، دکتر صاحبان ملکی رئیس بیمارستان 15 خرداد بیدخت، دکتر مرادی رئیس بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان و دکتر باذلی رئیس مرکز مدیرت حوادث و فوریت‌های پزشکی ضمن تبریک سال جدید، گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده بویژه در ایام تعطیلات نوروزی ارائه کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید