امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:31

دیدار دکتر احمدی با امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

دکتر احمدی رئیس دانشگاه با حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این دیدار که مدیر روابط عمومی و مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم حضور داشتند، ضمن تبریک آغاز سال جدید و ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) از حمایت‌های ارزنده حجت‌الاسلام صادقی‌نسب قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با تعامل، همراهی و همکاری همه مسؤلان، مدیران و کارکنان دانشگاه شاهد رشد و توسعه کمی و کیفی و ارائه خدمات بیشتر و مطلوب‌تری به مردم منطقه باشیم.
وی با قدردانی از معاونت فرهنگی ـ دانشجویی به خاطر کسب رتبه دوم دانشگاه در جشنواره فرهنگی ـ هنری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد که با همت و همکاری واحدهای مختلف فرهنگی دانشگاه، شاهد تقویت برنامه‌های فرهنگی هنری باشیم.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این دیدار ضمن تبریک سال جدید و میلاد صدیقه طاهره حضرت فاطمه(س) و عرض خداقوت، از تلاش‌های رئیس دانشگاه و همه مدیران و کارکنان در سال گذشته قدردانی و اظهار امیدواری کرد که در سال جدید هم با تعامل و همکاری شاهد استمرار فعالیت‌ها و موفقیت‌های دانشگاه باشیم.