امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:20

تاکید رئیس دانشگاه بر ادامه اجرای طرح تحول در حوزه آموزش

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جمع مسؤل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان، مدیران، کارشناسان و کارکنان معاونت‌های آموزشی، فرهنگی دانشجویی و تحقیقات و فناوری بر استمرار طرح تحول نظام سلامت در حوزه آموزش تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه که در سالن زکریا برگزار شد، با بیان اینکه گام چهارم طرح تحول نظام سلامت، تحول در حوزه آموزش پزشکی است، اظهار کرد: طرح تحول در حوزه آموزش پزشکی در 12 بسته اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه در بسته پایش این برنامه، 46 محور مورد توجه قرار گرفته است، ابراز کرد: در این بسته 5 ماموریت ویژه به قطب 9 دانشگاه‌های علوم پزشکی اختصاص یافته است و دانشگاه هم باید ماموریت‌های ویژه خود را در این حوزه انجام دهد.
دکتر احمدی با تاکید بر این مطلب که تهیه و اجرای بسته‌های 11 گانه در حوزه تحول آموزش پزشکی تنها وظیفه معاونت آموزشی نیست، از همه استادان و اعضای هیأت علمی خواست در این راستا معاون آموزشی دانشگاه را یاری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جذب اعضای هیئت علمی کارآمد را مهمترین ابزار آموزش عنوان و اظهار امیدواری کرد که در سال جدید با جذب نیروهای کارشناسی جدید در حوزه آموزش، کمبود شدید نیرو در این حوزه را جبران کنیم. وی همچنین بر پیگیری جذب اعضای هیئت علمی تاکید کرد.
دکتر احمدی وی با اشاره به کمبود اعتبارات آموزشی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که مطالبات نیروهای این حوزه تا پایان فروردین‌ماه پرداخت شود.
وی با قدردانی از معاونت فرهنگی دانشجویی به خاطر کسب رتبه دوم جشنواره فرهنگی ـ هنری وزارت گفت: سالن ورزشی پوریا و خوابگاه دانشجویی پردیس دانشگاه که مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، امسال به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
دکتر احمدی با اشاره به رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی، موافقت قطعی با مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت و افزایش تعداد مقالات در سال گذشته از فعالیت‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه قدردانی کرد.
وی از مسؤل امور عمومی پردیس هم به خاطر اجرای طرح فضای سبز و آماده‌سازی پردیس در ایام نوروز برای استقبال از استادان و دانشجویان در آغاز سال جدید قدردانی کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، مسؤل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این مراسم با اشاره به تلاش‌های انجام شده در معاونت‌های مختلف از خدمات معاونان، مدیران، کارکنان و همه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در راستای خدمت به مردم قدردانی کرد.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، گفت: باید این شعار را در زندگی خانوادگی و اجتماعی خود مدنظر قرار دهیم و تنها به گفتن زبانی آن اکتفا نکنیم.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه امیدوارم با دعای اول سال، شاهد تحول و اقدامات جدیدی در راستای خدمت به مردم و جامعه باشیم، از همه معاونت‌ها و واحدهای مختلف خواست تا با همکاری و هم‌افزایی، افتخارات و موفقیت‌های دانشگاه را استمرار دهند.
در ادامه این جلسه، دکتر محمدپور، معاون تحقیقات و فناوری، دکتر اسماعیلی، معاون آموزشی و دکتر مینوئیان، معاون فرهنگی دانشجویی ضمن تبریک سال جدید و قدردانی از زحمات همکاران، گزارش مختصری از عملکرد معاونت‌های مربوطه خود ارائه کردند.