امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:15

دیدار جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با امام جمعه

جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه روسا و معاونان سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با امام جمعه دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد و مسؤل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در این دیدار ضمن تبریک سال نو که با ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) مصادف شده بود، گفت: ان‌شاء‌ا... به برکت این بانوی بزرگوار، طاعات، عبادات و خدمات همگی مورد قبول قرار گرفته باشد و توفیق خدمات بهتر و بیشتری به همه عنایت شود.
وی از مراکز آموزش عالی به عنوان یکی از افتخارات شهرستان گناباد یاد و ابراز کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از ظرفیت‌های مهم توسعه شهرستان هستند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب بر همکاری و وحدت همه مسؤلان و مردم برای غلبه بر مشکلات و چالش‌های موجود تاکید کرد و افزود: مدیران و استادان دانشگاه‌ها جزء افراد نخبه و صاحب نظر جامعه هستند که باید برای رفع مشکلات و پیشرفت و توسعه، همفکری و همراهی کنند.
وی از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خواست تا در زمینه نقش دستگاه‌ها، نهادها و بخش‌های مختلف شهرستان در تحقق شعار امسال مقام معظم رهبری، پیشنهاد و راهکار ارائه دهند.
امام جمعه گناباد با اشاره به تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری در خصوص شرکت‌‍‌های دانش بنیان، بر لزوم حرکت دانشگاه‌ها به سمت کارآفرینی به جای تولید مدرک تاکید کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب در پایان از تلاش‌ها و فعالیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان در سال گذشته قدردانی کرد.