امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:34

دفتر پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا دانشگاه توسط مدیرکل روابط عمومی وزارت افتتاح شد.

،
دكتر سيدحميد حسيني كه به منظور افتتاح دفاتر وب‌دا در چند دانشگاه علوم پزشكي به خراسان رضوي سفر كرده است ، در حاشيه مراسم افتتاح پايگاه خبري وب‌دا در دانشگاه علوم پزشكي گناباد با بیان اینکه پايگاه خبري و اطلاع‌رساني وب‌دا به عنوان مرجع رسمي اعلام اخبار حوزه بهداشت و درمان كشور ، با هدف فرهنگسازي و ارتقاي سلامت جامعه راه‌اندازي شده است ، خاطر نشان کرد: گرچه این پایگاه اسم خبرگزاری ندارد اما در حد یک خبرگزاری فعال بوده است بطوریکه در کمتر از یک سال و نیم که از راه اندازی آن می گذرد ، حدود بیست هزار خبر تولید شده است.

مدیر مسئول پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد اخبار تولیدی این پایگاه خبری مورد استفاده رسانه ها و خبرگزاری ها قرار گرفته است ، اظهار امیدواری کرد بیش از پیش از این ظرفیت خوب در جهت فرهنگ سازی سلامت استفاده شود. وی تصریح کرد: باافتتاح دفتر پايگاه خبري وب‌دا در دانشگاه علوم پزشكي گناباد ، شمار دانشگاه‌هايي كه تاكنون دفاتر وب‌دا را در دانشگاه خود افتتاح كرده‌اند به 23 دانشگاه رسيد.
دکتر حسینی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای خبری و ظرفیت تشکلهای دانشجویی استفاده کنیم ، افزود: نباید نسبت به رویدادها و اتفاقات مختلف بی تفاوت باشیم بلکه خود باید جریان ساز باشیم تا بتوانیم در مقابل هجمه های رسانه ای موفق باشیم. وی با بیان اینکه بین کارآمد نشان دادن نظام و تبلیغات توجیه گرایانه تفاوت وجود دارد،تصریح کرد: در صورت شناخت صحیح و استفاده درست از ظرفیتها ، میتوانیم در جهت عمل به منویات مقام معظم رهبری در راستای افزایش رضایتمندی مردم و کارآمد نشان دادن نظام گام برداریم. مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، تصویب تشکیلات روابط عمومی پس از یازده سال و ایجاد شبکه های روابط عمومی در مناطق مختلف دانشگاههای علوم پزشکی کشور را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای تقویت روابط عمومی عنوان کرد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم ، ضمن تشریح وضعیت کنونی این دانشگاه ، از حمایتها و رهنمودهای ارزنده ریاست دانشگاه در خصوص راه اندازی این پایگاه خبری ، اظهار امیدواری کرد با آغاز بکار پایگاه خبری وبدا این دانشگاه ، ضمن ارتقاء فرهنگ سلامتی و اطلاع رسانی مناسب ، صحیح و به موقع اخبار دانشگاه ، بتوانیم رسالت اطلاع‌ رساني خود را هر روز شكوفاتر از گذشته ایفا و در جهت كسب رضايت مردم بيش از گذشته موفق باشیم.
اصغر کرامتی خاطر نشان کرد: پایگاه خبری وبدا این دانشگاه (www.webda.gmu.ac.ir) ، ضمن انتشار اخبار حوزه بهداشت و درمان منطقه ، مقالات ، نماهنگ ها و مطالب آموزشی حوزه سلامت را در راستای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه ارائه می نماید.
شایان ذکر است در حاشیه این مراسم دکتر حسینی مدیر روابط عمومی وزارت با اهدا لوح سپاس از خدمات اصغر کرامتی مدیر روابط عمومی و مسئول پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تجلیل کرد.