امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:03

فرماندار گناباد گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک مجموعه آموزشی ـ اداری فعال و بالنده است

فرماندار گناباد با ابراز رضایت از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از این دانشگاه به عنوان یک مجموعه آموزشی ـ اداری فعال و بالنده یاد کرد.

به گزارش وب‌دا، فرماندار گناباد در دیدار با دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر پاسبان، رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات این دانشگاه با اشاره به اینکه رضایت عمومی از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد وجود دارد، گفت: این مجموعه دانشگاهی یک مجموعه آموزشی اداری فعال و بالنده است.
دکتر نبی‌پور در خصوص پیگیری لازم برای تامین اعتبارات پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول قول مساعد داد و اظهار امیدواری کرد که با راه‌اندازی این بیمارستان شاهد ایجاد تحول در حوزه‌های آموزش و درمان باشیم.

رئیس دانشگاه هم در این دیدار بر تسریع در تامین اعتبارات پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول تاکید کرد.
دکتر احمدی با اشاره به چالش تامین اعتبارات پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول، از فرماندار گناباد خواست با توجه به اینکه این پروژه جزء مصوبات سفر هیئت دولت به خراسان رضوی بوده است، با پیگیری و هماهنگی لازم در خصوص جذب و تامین اعتبارات لازم از طریق استاندار محترم، شاهد تسریع در تکمیل این پروژه باشیم.
وی با اشاره به عدم تخصیص اعتبارات کامل پروژه‌ها در سال گذشته عنوان کرد: تنها 40 درصد بودجه درنظرگرفته شده برای این پروژه در سال گذشته اختصاص یافت که امیدوارم با تخصیص کامل آن شاهد تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریعتر این پروژه باشیم.
دکتر احمدی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز حدود ده هزار نفر به اورژانس بیمارستان‌های 22بهمن گناباد، 15 خرداد بیدخت و آیت‌الله مدنی بجستان مراجعه کردند، گزارشی از خدمات حوزه‌های مختلف دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز را ارائه کرد.
وی افزود: به منظور رفاه حال همشهریان محترم در ایام تعطیلات، علاوه بر پزشک اورژانس، پزشک مقیم هم در بیمارستان 22 بهمن گناباد مستقر شده بود تا خدمت‌رسانی بهتر و سریعتری به مراجعین ارائه شود.
وی تصریح کرد: به منظور رفع مشکل کمبود نیروی انسانی در حوزه‌های مختلف، سال گذشته 15 نفر برای مراکز تحت پوشش معاونت بهداشت و 20 نیروی خدماتی برای بیمارستان‌ها جذب شدند.