امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:27

بازدید رئیس دانشگاه از معاونت غذا و دارو

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای مستمر از واحدهای تحت پوشش دانشگاه، از معاونت غذا و دارو بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، یکشنبه، 22 فروردین‌ماه از معاونت غذا و دارو دانشگاه بازدید و با معاون و کارشناسان این معاونت گفت‌و‌گو کرد.
دکتر احمدی با حضور در معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه دکتر کریمی نوقابی معاون غذا و دارو از اداره نظارت بر مواد غذایی، آزمایشگاه مواد غذایی، اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر و قطب دانشگاهی تحقیقاتی زعفران بازدید و ضمن عرض خداقوت و قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، با کارشناسان این واحدها گفتگو کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه این بازدید به دستاوردهای اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: بسته مربوط به «حفاظت مالی از بیماران خاص، صعب‌العلاج و نیازمند» یکی از هشت بسته‌ خدمتی طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان بود که با توجه به هزینه‌های درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، پیش‌بینی‌ها و تدابیر لازم برای حمایت از بیماران خاص، صعب‌العلاج و نیازمند در آن صورت گرفت.
وی با اشاره به شبانه‌روزی شدن داروخانه بیمارستان 22بهمن گناباد، از معاون غذا و دارو و مدیران بیمارستان در این راستا قدردانی کرد و گفت: این اقدام رضایت‌مندی خوبی در مراجعین به بیمارستان ایجاد کرد.
دکتر احمدی با اشاره به حجم بالای کار در معاونت غذا و دارو اظهار امیدواری کرد که با جذب دکترای داروسازی و نیروهای کارشناسی در حوزه آزمایشگاه، مشکل کمبود نیرو در این معاونت مرتفع شود.
وی با اشاره به وجود دستگاه‌ها و تجهیزات به روز در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و دارو اظهار کرد: با توجه به اینکه زعفران یکی از محصولات اصلی شهرستان گناباد است، تلاش می‌کنیم تا با خرید دستگاه‌های تخصصی آزمایش‌های زعفران به سمت تکمیل قطب دانشگاهی تحقیقات زعفران حرکت کنیم.
دکتر احمدی به میزان تولید بالای شیر و فرآورده‌های لبنی در واحدهای صنعتی شهرستان‌های گناباد و بجستان اشاره و ابراز کرد: آزمایش بررسی افلاتوکسین و همچنین آنتی‌بیوتیک‌هایی نظیر تتراسیکلین و پنی‌سیلین در شیر جز آزمایش‌های مهمی است که به صورت مستمر بر روی محصولات کارخانه‌های محصولات لبنی انجام می‌شود.
وی با تاکید بر مصرف منطقی دارو، کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو (RUD) را یکی از بخش‌های فعال و مهم معاونت غذا و دارو عنوان و تاکید کرد: خوشبختانه این کمیته فعال‌تر شده است که تعداد اقلام دارویی و میزان تجویز غيرمنطقي و غير ضروري داروهاي کورتيکواستروئيدي و آنتی‌بیوتیک‌ها در هر نسخه بررسی می‌شود.
یادآور می‌شود، دکتر کریمی معاون غذا و دارو و کارشناسان این معاونت در حاشیه این بازدید، ضمن ابراز خرسندی از بازدید رئیس دانشگاه، پیشنهادات و مسائل و مشکلات حوزه کاری خود را مطرح کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید