امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:41
بازدید کل
1996219

حضور قائم‌مقام و معاون کل وزیر بهداشت در غرفه دانشگاه

دکتر حریرچی، قائم‌مقام و معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از غرفه دستاوردهاي واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر حریرچی، قائم‌مقام و معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در غرفه دستاوردهاي واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در نمایشگاه دستاوردهای یک ساله اجرای طرح تحول سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان در هتل المپیک تهران برپا شده بود، از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته اين دانشگاه در يك سال گذشته قرار گرفت.
دکتر حریرچی در این بازدید ضمن مشاهده بنر، پوستر و پمفلت‌های آموزشی و گزارش عملکرد و کلیپ فعالیت‌ها، اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در طرح تحول سلامت در حوزه دهان و دندان ، از خدمات دانشگاه در این راستا قدردانی کرد.
در حاشیه این بازدید، دکتر احمدی، رئیس دانشگاه و دکتر عالمی معاون بهداشت دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه طرح تحول بهداشت در این دانشگاه ارائه کردند.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید