امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:43
بازدید کل
1996219

جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برون‌بخشی هفته سلامت 95 برگزار شد

جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برون‌بخشی برگزاری هفته سلامت95 با حضور مسؤلان و نمایندگان ادارات و دستگاه‌های مرتبط و کارشناسان واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، معاون بهداشت و رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با بیان اینکه هفته سلامت امسال از اول اردیبهشت‌ماه و با شعار غلبه بر دیابت برگزار می‌شود، افزود: انسان سالم محور توسعه پایدار است، از این‌رو تمام تلاش‌های ما برای انسان است.
دکتر علی عالمی با بیان اینکه توسعه پایدار برای کشورهایی مثل ما که در حال توسعه هستیم بسیار مهم است، گفت: تغییر ترکیب جمعیتی با افزایش سن امید به زندگی و تغییر سیمای بیماری‌ها از بیماری‌های واگیر به بیماری‌های غیرواگیر دو تغییر اساسی است که در اواخر قرن 20 در جهان اتفاق افتاد.
 وی ادامه داد: 43درصد بار بیماری‌ها مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال 2020 به 60درصد برسد.
وی دیابت را یکی از بیماری‌های مزمن و مهم دانست و گفت: متاسفانه تغییر سبک زندگی، پدیده شهرنشینی، کم‌تحرکی و تغذیه نامناسب زمینه‌های مناسبی برای ایجاد دیابت بوجود آورده است، به طوری که سرعت شیوع دیابت از پیش‌بینی‌ها سریعتر و بیشتر است.
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، هفته سلامت را تلنگری برای مقابله با گسترش سریع دیابت عنوان کرد و افزود: راهکار اصلی غلبه بر دیابت، پیشگیری اولیه است.
دکتر عالمی، فرهنگ‌سازی و افزایش مشارکت عمومی برای پیشگیری و خودمراقبتی را از مهمترین اهداف برگزاری برنامه‌های هفته سلامت بیان و اظهار کرد: اطلاع‌رسانی در راستای ارتقای سلامت، تبیین اهمیت سلامت در برقراری توسعه پایدار، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی، جلب مشارکت برای سلامت جامعه، تکریم فعالیت‌های دست‌اندرکاران حوزه سلامت و جلب مشارکت و حمایت مدیران و سازمان‌های غیردولتی مردم نهاد از دیگر اهداف برگزاری هفته سلامت است.
وی بر توجه جدی به نامگذاری امسال مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» در برنامه‌ریزی و فعالیت‌های حوزه سلامت تاکید کرد.
در ادامه این جلسه مسؤلان و نمایندگان ادارات و دستگاه‌های مرتبط و کارشناسان واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی، ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده دستگاه مربوطه در حوزه سلامت، پیشنهادات خود را برای برگزاری هرچه بهتر و موثرتر هفته سلامت بیان کردند.