امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:13
بازدید کل
2098344

تشریح برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت 95 در دانشگاه

دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت که همزمان با هفته اول اردیبهشت‌ماه اجرا می‌شود، را تشریح کرد.
به گزارش وب‌دا، مدیر روابط عمومی و دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه روزهای اول تا هفتم اردیبهشت‌ماه امسال، هفته سلامت با شعار غلبه بر دیابت برگزار می‌شود، گفت: با توجه به اهمیت ارتقای آگاهی و دانش بهداشتی دانش‌آموزان که نقش مهم و موثری در سلامت جامعه آینده دارد، با همکاری مدیریت آموزش و پرورش، برنامه‌های آموزشی، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص بیماری دیابت و راهکارهای پیشگیری از آن برای دانش‌آموزان در این هفته برگزار می‌شود.
اصغر کرامتی افزود: نواختن زنگ سلامت در مدرسه معلم‌باشی، برگزاری همایش سفیران سلامت دانش‌آموز و مدارس مروج سلامت و برپایی نمایشگاه غذای سالم دانش‌آموزان از مهمترین برنامه‌های پیش‌بینی شده در این راستا است.
وی اظهار کرد: به منظور تبیین شعار امسال هفته سلامت معاون بهداشت دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان و فوکال پوینت برنامه دیابت دانشگاه در مراسم نمازجمعه شهرهای گناباد، بجستان و کاخک سخنرانی خواهند کرد.
کرامتی، ایجاد غرفه تن‌سنجی در پنج‌شنبه بازار گناباد و مصلی شهرهای گناباد، بجستان و کاخک را از دیگر برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت عنوان کرد و افزود: اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در این هفته ضمن حضور در پایگاه انتقال خون و اهدای بخشی از خون خود، به همراه مسؤلان شهرستان گناباد از بیمارستان‌های 22بهمن و 15 خرداد عیادت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: برگزاری همایش هفته سلامت با حضور مسؤلان دانشگاه و ادارت، کارشناسان دانشگاه، داوطلبان سلامت و سفیران سلامت خانوار، همایش بیماران دیابتی، کنفرانس خبری، اردوی تعالی و نشاط و برگزاری همایش دوچرخه سواری کارکنان ادارات از دیگر برنامه‌هایی است که در طی هفته سلامت برگزار می‌شود.