امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 16:16
2024
2098344

183 ميليارد ريال در قالب طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان هزینه شده است

رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد گفت: از زمان آغاز اجراي طرح تحول نظام سلامت تا كنون، بيش از 183 ميليارد ريال براي اجراي بسته‌هاي مختلف اين طرح در حوزه درمان در شهرستان‌هاي گناباد و بجستان هزينه شده است.
به گزارش وب‌دا، دكتر رضا احمدي در اولين جلسه شوراي اداري شهرستان گناباد در سال95 با بيان اينكه اين مبلغ براي بسته‌هاي كاهش فرانشيز، اجراي هتلينگ، ويزيت، طرح مقيمي، زايمان طبيعي و ماندگاري پزشكان متخصص در سه بيمارستان آموزشي ـ درماني 22بهمن گناباد، آموزشي ـ درماني 15خرداد بيدخت و آيت‌الله مدني بجستان هزينه شده است، گفت: در اين مدت حدود 397 هزار نفر در اين سه بيمارستان توسط پزشكان متخصص با تعرفه دولتي ويزيت شده‌اند.
وي به كاهش ده درصدي سزارين نسبت به زايمان طبيعي در بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه اشاره و اظهار كرد: به عنوان مثال از 2600 زايمان بيمارستان آموزشي ـ درماني 22بهمن گناباد، 1825 زايمان به صورت طبيعي انجام شده است.
دكتر احمدي ادامه داد: در سال94، 55 هزار ويزيت سرپايي در كلينيك‌هاي تخصصي و 90 هزار ويزيت سرپايي در اورژانس بيمارستان آموزشي ـ درماني 22بهمن گناباد انجام شده است.
رئيس دانشگاه به آغاز اجراي طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت از سال 94 اشاره كرد و گفت: در همين راستا، سه پايگاه سلامت قنبرآباد، نوغاب و شهيد رئوفي افتتاح و مورد بهره‌برداري قرار گرفت.
دكتر احمدي اظهار كرد: در مجموع براي راه‌اندازي پايگاه‌هاي سلامت، تامين دارو، داروي مكمل، آزمايشگاه، راديولوژي، بهبود استاندارد و دندانپزشكي بيش از بيست ميليارد ريال هزينه شد.
وي، تامين شش يونيت دندانپزشكي جديد و جايگزيني يونيت‌هاي فرسوده، مجهزكردن تمامي مراكز دندانپزشكي به اتوكلاوClass B  ، خريد و توزيع 10 هزار مسواك انگشتي در مراكز سلامت جامعه و خريد و توزيع ماكت آموزشي در تمام مدارس را از جمله برنامه‌ها و فعاليت‌هاي اجراشده در راستاي طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت عنوان كرد.
وي اجراي وارنيش فلورايد را از ديگر اقدامات انجام شده عنوان و اظهار كرد: از مهرماه سال گذشته تا كنون، 11392 دانش‌آموز پايه ششم ابتدايي و 3286 كودك مهدكودك‌ تحت پوشش اين خدمت در حوزه بهداشت دهان و دندان قرار گرفتند.
دكتر احمدي افزود: راه‌اندازي رشته كارداني بهداشت دهان و دندان، جذب يك نفر دندانپزشك و ارائه خدمات رايگان سطح دو به دانش‌آموزان مدارس روستايي و شهرهاي زير 20هزار نفر از ديگر خدمات ارائه شده در اين حوزه است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد در ادامه اين جلسه به تشريح وضعيت پروژه‌هاي عمراني دانشگاه پرداخت و گفت: متاسفانه در سال گذشته تنها 40درصد از اعتبارات پروژه بيمارستان 200 تختخوابي علامه بهلول گنابادي با 23850 متر مربع زيربنا و حدود 95درصد پيشرفت فيزيكي اختصاص يافت كه اميدواريم با تسريع در پرداخت كسري بودجه، شاهد تكميل، تجيهز و بهره‌برداري از اين بيمارستان باشيم.
دكتر احمدي با اشاره به خريد دستگاه ام آر آي جديد با قدرت تصويربرداري 5/1 تسلا كه نزديك 5 برابر بيشتر از ام آر آي موجود در بيمارستان 22بهمن گناباد است، عنوان كرد: هم‌اكنون اين دستگاه در حال نصب در بيمارستان علامه بهلول گنابادي است.
وي در پايان با اشاره به برنامه‌ها و فعاليت‌هاي خوب فرهنگي در دانشگاه گفت: خوشبختانه سال گذشته اين دانشگاه در بين 57 دانشگاه و دانشكده علوم پزشكي كشور، رتبه دوم هفتمين جشنواره فرهنگي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي را كسب كرد.