امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:00
بازدید کل
2098344

خرید و راه اندازی سیستم ذخیره سازی اطلاعات

با تلاش و پیگیری و نیازسنجی مدیریت فناوری اطلاعات و حمایت مالی معاون بهداشت دانشگاه، سیستم ذخیره سازی اطلاعات یا San storage در مرکز دیتا سنتر ستاد مرکزی  نصب و راه اندازی شد.
به گزارش وب‌دا، مدیر فناوری اطلاعات(IT) دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این سیستم جهت پشتیبان گیری و ذخیره اطلاعات به طور مداوم از سرورهای مرکز در فضای سیستمی با امنیت بیشتر و ضریب اطمینان بالاتر نصب و راه اندازی شده است. پس از نصب و راه اندازی این سیستم؛ آموزش های بهره برداری و کاربری به کارشناسان IT مرتبط در دانشگاه از سوی شرکت فروشنده در طی مدت سه روز ارائه گردید.
مهندس عبدالرضا شرقی خاطرنشان کرد: SAN(storage Area Network) یک شبکه با سرعت بالا است که از تجهیزات ذخیره سازی اطلاعات که آنها نیز به نوبه خود به سرورهای سخت افزاری و یا مجازی متصل شده‌اند، تشکیل شده است.