امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:42
بازدید کل
1996219

بازدید رئیس دانشگاه از مدیریت تعالی فرهنگی

دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در آخرین روز فروردین با حضور در مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه، از کانون های مختلف این مدیریت بازدید نمود.08
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در جریان این بازدید که با همراهی معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر امور فرهنگی و دبیر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه انجام گرفت، با حضور در کانون های قرآن و عترت طه، حجاب و عفاف نشریات، هلال احمر، هنر، شعر و ادب، فیلم و سینمای شهید آوینی، کارآفرینی و گردشگری، فعالیت های این کانون ها را مورد بررسی قرار داد.
وی در جمع کارشناسان مدیریت تعالی فرهنگی، دبیران کانون ها و دانشجویان حاضر؛ با تبریک کسب مقام دوم هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: کسب این مقام دستاورد بزرگی است بویژه آنکه در این رقابت دانشگاه های نامدار و باسابقه علوم پزشکی کشور هم حضور داشته اند که از نظر تعداد دانشجو و استاد و نیز فضاهای دانشگاهی از وضعیت مطلوب تری نسبت به این دانشگاه برخوردار هستند.03 رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به فیوضات ماه رجب و فرصت مناسبی که در این ماه برای ارتباط بیشتر با خدا فراهم شده است گفت: در کارها و فعالیت هایی که انجام می دهیم  باید همیشه قرآن و عترت را سرلوحه رفتار و کردارمان قرار دهیم تا با تمسک جستن به این دو، به اهداف متعالی دست یابیم.
وی تاکید کرد: توجه به قرآن و عترت باید در راس امور باشد و دانشگاه نیز حمایت های لازم را در این خصوص انجام خواهد داد.
دکتر احمدی در پاسخ به درخواست دبیران کانون ها در مورد افزایش فضای کانون های دانشجویی نیز گفت: تلاش خواهیم کرد تا پس از انتقال دانشکده پزشکی به ساختمان اصلی خود که در نیمه اول امسال به بهره برداری میرسد، فضای بیشتری در اختیار مدیریت تعالی فرهنگی قرار دهیم.
رئیس دانشگاه با تاکید بر لزوم گسترش فعالیت های فرهنگی هنری، جهت تامین بودجه و خرید تجهیزات مورد نیاز  کانون های مدیریت تعالی فرهنگی نیز قول مساعدت داد.
شایان ذکر است که در حاشیه این بازدید، واحد انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه افتتاح و به مجموعه های مدیریت تعالی فرهنگی افزوده شد.
کارشناس مسئول انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در این مراسم گفت: در راستای تاکید وزارت متبوع مبنی بر تشکیل این انجمن ها، انجمن های علمی دانشجویی پزشکی، پرستاری، رادیولوژی، اتاق عمل، بهداشت حرفه ای، بهداشت عمومی و هوشبری تشکیل شده است و رایزنی ها برای تشکیل انجمن های علمی دانشجویی مربوط به سایر رشته ها نیز ادامه دارد.
سارا جوانبخت با بیان اینکه این انجمن ها مورد استقبال گسترده دانشجویان قرار گرفته است افزود: با وجود آنکه زمان زیادی از ابلاغ تشکیل این انجمن ها نمی گذرد، اما به زعم کارشناس مسئول انجمن های علمی دانشجویی وزارت، دانشگاه علوم پزشکی گناباد یکی از پیشروترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تشکیل این انجمن ها بوده است.