امروزدوشنبه, 31 ارديبهشت 1397 17:30

بازدید رئیس دانشگاه از مراحل نصب ام آر آی بیمارستان علامه بهلول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند عملیات نصب ام آر آی خریداری شده برای  بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی بازدید کرد.nasbMRI
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر فنی و مدیر اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه، با حضور در بخش طب تصویری بیمارستان علامه بهلول، ضمن بازدید از مراحل نصب دستگاه ام آر آی بر ضرورت انجام نهایت دقت در نصب این دستگاه به منظور بهره برداری حداکثری از آن تاکید کرد.
شایان ذکر است که دستگاه ام آر آی بیمارستان علامه بهلول که با هزینه ای معادل 45 میلیارد ریال تهیه و هفته گذشته تحویل بیمارستان شده است، با قدرت تصویربرداری 5/1  تسلا  حدود 5 برابر دستگاه نصب شده در بیمارستان 22 بهمن کیفیت دارد.
کاهش چشمگیر زمان انجام MRI که موجب آسایش بیشتر بیماران بویژه بیماران دارای دیسک کمر می شود، پوشش کامل بیمه ای، انجام دقیقتر MRI در زانو، قوزک پا و شانه و توان پذیرش بیماران با وزن بالای 100 کیلو از امتیازات ویژه این دستگاه به نسبت دستگاه نصب شده در بیمارستان 22 بهمن است.nasbMRI01