امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:57
بازدید کل
1983480

حضور رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان معتکف دانشگاه

دکتر احمدی در دومین شب اعتکاف در جمع دانشجویان معتکف در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه حضور یافت.011
به گزارش وبدا، دکتر احمدی به همراه دکتر حسن زاده، رییس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، دکتر نجاری رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد و دکتر روحانی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جمع دانشجویان معتکف در مسجد دانشگاه علوم پزشکی حضور یافت.
در این دیدار، دکتر احمدی و میهانان ایشان در محفل تلاوت قرآن کریم شرکت نمودند و پس از اقامه نماز جماعت، افطار را مهمان دانشجویان معتکف شدند.
دکتر احمدی در حاشیه این دیدار گفت: با برنامه ریزی انجام شده در ستاد اعتکاف دانشجویی مقرر شد تا اعتکاف دانشجویی امسال به صورت یکپارچه و منسجم میان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان برگزار شود که خوشبختانه با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد.
وی گفت: عبادت و راز و نیاز با خدا در خلوت خودخواسته و دور از اجتماع، میتواند اثرات روحی و روانی مثبتی برای دانشجویان به همراه داشته باشد.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه فضای معنوی این مراسم و برخی از آداب خاص آن خاطرات سفر حج را برایم تداعی کرد، افزود: اعتکاف مجموعه ای از زیباترین عبادت هایی است که انسان می تواند در برابر خالق هستی انجام دهد.013
رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: اعتکاف فرصت مغتنم سه روزه ای است تا دانشجویان در فضایی فارغ از روزمرگی های زندگی و وابستگی های دنیایی بتوانند با خدای خود خلوت کنند.
دکتر حسن زاده افزود: دانشجویان در این مراسم زنگارهای دل خود را شستشو می دهند تا به خدا نزدیک تر شوند و این اثر تا مدت ها در زندگی آنان باقی می ماند.
دکتر نجاری رئیس مجتمع آموزش عالی هم با بیان اینکه بعد از مصلی، بیشترین تعداد معتکفین شهرستان در مساجد دانشگاه ها هستند اظهار داشت: برخی به نادرست گمان می کنند که دانشجویان با فضای معنوی فاصله دارند، اما برگزاری اینگونه مراسم های معنوی دانشجویی و حضور پررنگ دانشجویان در آن بر این باور غلط خط بطلان می کشد.
مهندس باقری دبیر ستاد اعتکاف دانشجویان مراکز آموزش عالی گناباد نیز در این دیدار گفت: در اعتکاف امسال 160 دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی، 30 دانشجو از دانشگاه آزاد، 80 دانشجو از مجتمع آموزش عالی و 30 دانشجو از سایر مراکز آموزش عالی شهرستان در سه مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی، مسجد دانشگاه آزاد اسلامی و مسجد جامع شهرستان معتکف شده اند.