امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:20

آغاز عملیات اجرایی احداث خوابگاه دانشجویی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان ، عملیات اجرایی احداث خوابگاه دانشجویی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.
به گزارش وبدا ،  معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت در این مراسم با بیان اینکه پروردگار وعده داده است که مستضعفان وارثین زمین خواهند بود ، افزود: انقلاب اسلامی با شعار حمایت از مستضعفان و محرومان به پیروزی رسید و امروز به لطف خدا و توجهات حضرت ولیعصر (عج) ، امام راحل و رهبری به پیشرفت های قابل توجهی دست یافته ایم.
دکتر محمد حسین آیتی ، با بیان اینکه پیشرفت های کشور به خصوص در زمینه های علمی غیر قابل انکار است ، افزود: امروز به حدی پیشرفت کردیم که می توانیم ماهواره صد در صد داخلی تولید کنیم که برای ساخت آن از پیشرفته ترین علوم روز استفاده می شود. وی با اشاره به افزایش روز به روز تحریم ها علیرغم تضاد با حقوق بشر ، تصریح کرد: باید قدر موقعیت کنونی و پیشرفت های بدست آمده را بدانیم و در جهت حفظ آن با پیروی از ولایت و حفظ وحدت کلمه تلاش جهادی نماییم. وی افزود: در کنار تحریم های شدید و بحران اقتصادی ، خوشبختانه قانون هدفمندی یارانه ها اجرا شد. دکتر آیتی به تولید پیشرفته ترین داروهای نانو تکنولوژیک در کشور اشاره کرد و افزود: به لطف دولت های نهم و دهم ، شاهد پیشرفت های چشمگیری به خصوص در شهرهای کوچک و کمتر توسعه یافته بوده ایم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان ، با بیان اینکه تا سال 84 این دانشگاه دارای یک رشته کارشناسی و هفت رشته کاردانی بود ، خاطر نشان کرد: به لطف نگاه عدالت محور دولت های محترم نهم و دهم و مقام محترم وزارت که در این مدت دو بار از این دانشگاه بازدید نمودند ، هم اکنون 1300 دانشجو در هجده رشته دکتری عمومی ، کارشناسی ارشد وکارشناسی مشغول تحصیل اند. دکتر علیرضا مسلم با اشاره به رشد سه برابری دانشجویان و دو برابری اعضاء هیئت علمی دانشگاه نسبت به سال 84 ، افزود: علاوه بر رشد کمی صورت گرفته ، با فراهم نمودن امکانات آموزشی پیشرفته در جهت رشد کیفی دانشجویان نیز تلاش شده است. وی ، مهمترین مشکل کنونی دانشگاه را نبود خوابگاه عنوان کرد و افزود: 88% دانشجویان این دانشگاه غیر بومی هستند. دکتر مسلم ، تصریح کرد: با توجه به این مشکلات و با حمایت مقام محترم وزارت ، خوشبختانه احداث خوابگاه دانشجویی در سفر چهارم هیئت دولت به خراسان رضوی که اردیبهشت ماه امسال صورت گرفت ، به تصویب رسید و 68 % اعتبار آن از محل اعتبارات وزارت تأمین و بقیه هم از طریق وزارت بهداشت و استانداری تأمین خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: این خوابگاه با زیربنای 4700 متر مربع در پنج طبقه احداث می شود. دکتر مسلم اظهار داشت: این خوابگاه شامل چهار طبقه مسکونی و هر طبقه دارای ظرفیت اسکان هفتاد و پنج دانشجو در هجده اتاق است. وی ، نمازخانه ، کتابخانه ، نت لب ، اتاق فرهنگی ، اتاق مهمان ، اتاق تلویزیون و ... را از امکانات دیگر این خوابگاه دانشجویی سیصد نفره برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا مرداد سال آینده عملیات اجرایی آن پایان پذیرد و از آغاز نیمسال اول سال تحصیلی 92-93 شاهد حضور دانشجویان در این خوابگاه باشیم.
شایان ذکر است با توجه به آغاز عملیات اجرایی این خوابگاه در آستانه نیمه شعبان ، این خوابگاه به نام حضرت ولیعصر (عج) نامگذاری شده است.