امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:41
بازدید کل
1996219

طرح تحول نظام سلامت از اقدامات موثر دولت یازدهم در حوزه سلامت است

فرماندار گناباد در همایش گرامیداشت هفته سلامت گفت: طرح تحول نظام سلامت از اقدامات موثر دولت یازدهم در حوزه سلامت است.
به گزارش وب‌دا، دکتر نبی‌پور، فرماندار گناباد در این همایش که با حضور جمعی از مسؤلان شهرستان، کارشناسان معاونت بهداشت و مراکز سلامت جامعه و داوطلبان سلامت در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، گفت: طرح تحول نظام سلامت توانسته است تحولی بنیادین در حوزه‌های بهداشت و سلامت کشور ایجاد کند و دولت مصمم است با وجود مشکلات مالی که با آن مواجه است، این طرح را ادامه دهد.
وی با بیان اینکه قطعا هر کاری در آغاز راه ممکن است اشکالاتی نیز داشته باشد، اظهار کرد: برخی از نقدهایی که به این طرح وارد می‌کنند، با اجرای کامل طرح برطرف خواهد شد، اما موضوع مهم در اجرای این طرح، اعتقاد دولت به کاهش رنج مردم در هنگام بروز بیماری است.
فرماندار گناباد با تقدیر از فعالیت‌های خوب انجام گرفته در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار داشت: دکتر احمدی در گزارشی که در اولین جلسه شورای اداری امسال ارائه کردند، از هزینه حدود 20 میلیارد تومانی دولت در حوزه درمان این داشگاه از آغاز اجرای طرح تحول خبر دادند که نشان دهنده توجه دولت به سلامت مردم است.
نماینده عالی دولت در شهرستان گناباد با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: اگر مشارکت مردم نباشد، دولت به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد و اجرای موفق طرح تحول نیز از این قاعده مستثنی نیست.
نبی‌پور  به اهمیت نعمت سلامت اشاره کرد و گفت: نامگذاری روزی به نام روز جهانی سلامت و برگزاری هفته سلامت نشان از اهمیت این موضوع دارد.
وی هدف از برگزاری هفته سلامت را آگاهی بخشی بیشتر به مردم با اطلاع رسانی در خصوص مباحث سلامت دانست و گفت: در این هفته تلاش می‌شود تا با اجرای برنامه های مختلفی که با محوریت شعار هفته سلامت و به منظور آگاهی بخشی طراحی شده، حساسیت مردم برای توجه بیشتر به مقوله سلامت برانگیخته شود.
فرماندار گناباد ادامه داد: در هفته سلامت نیز بر مشارکت مردمی تاکید می‌شود تا مردم با مراقبت از سلامت خود و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها، ضمن بهره‌مندی از نعمت سلامت، موجب کاهش مراجعات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شوند که در این صورت دولت شرایط بهتری برای ارائه خدمات بهتر به بیماران خواهد یافت.
وی به تشریح نقش رسانه ها در آگاهی بخشی به جامعه پرداخت و با قدردانی از فعالیت های رسانه‌های شهرستان گفت: رسانه‌ها با  انتقال پیام‌های آگاهی بخش به منظور ارتقاء دانش مردم در امر پیشگیری از بیماری‌ها می‌توانند در افزایش مشارکت مردم در امر سلامت سهیم باشند.
وی تصریح کرد: خانواده بزرگ آموزش و پرورش نیز در این مسیر نقش مهمی دارند و امیدوارم همانگونه که تا کنون با دانشگاه همکاری سازنده‌ای داشته‌اند، این همکاری تداوم یابد و همه با هم با ترویج آموزش های پیشگیرانه به موفقیت طرح تحول نظام سلامت و ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک کنیم.
نبی پور به فعالیت‌های انجام شده در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: الحمدا... در این حوزه هم فعالیت‌های خوبی انجام شده است که نمونه آن را می توان در افتتاح چند طرح بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کلینیک دندانپزشکی در دهه فجر دید.
فرماندار گناباد در پایان با تاکید بر لزوم همکاری تمام دستگاه‌ها و ادارات شهرستان با دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بهداشت و درمان از خدمات فعالان عرصه بهداشت و درمان بویژه سفیران سلامت قدردانی کرد.