امروزشنبه, 27 آبان 1396 15:37
بازدید کل
2098344

تشریح اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کنفرانس خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت برگزار شد، اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف را تشریح کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این جلسه که با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد، ضمن تشریح شعار امسال هفته سلامت، به نقش مهم رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی سلامت اشاره و از همکاری خبرنگاران و رسانه‌ها در طول سال گذشته با دانشگاه قدردانی کرد.
دکتر احمدی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در معاونت‌های مختلف گفت: گرچه به دلیل آغاز طرح تحول نظام سلامت از حوزه درمان و ملموس بودن بیشتر آن با آحاد جامعه، بعضی‌ها تصور می‌کنند که وزارت بهداشت تنها به حوزه درمان پرداخته است ولی بسته‌های مختلف طرح تحول نظام سلامت در حوزه‌های مختلف به ویژه بهداشت، آموزش و غذا و دارو در حال اجرا است که به دلیل اینکه برنامه‌های زیرساختی است، اثرات و نتایج آن در درازمدت قابل مشاهده خواهد بود.
وی، اجرای طرح‌های عمرانی، جذب نیروی انسانی و پیگیری چارت تشکیلاتی مستقل را از مهمترین اقدامات معاونت توسعه مدیرت و منابع عنوان کرد.
دکتر احمدی، اجرای بسته‌های طرح تحول در حوزه بهداشت را مهمترین برنامه و فعالیت معاونت بهداشت در سال گذشته برشمرد و تصریح کرد: تامین پزشک برای تمامی مراکز سلامت جامعه و توجه به امر پیشگیری و خودمراقبتی از مهمترین برنامه‌ها و فعالیت‌های معاونت بهداشت بود.
وی، اجرای بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، پیگیری اخذ مجوز رشته‌های جدید، راه‌اندازی آموزش مجازی و پیگیری جذب اعضای هیئت علمی مورد نیاز  را از مهمترین اقدامات معاونت آموزشی دانشگاه عنوان و بیان کرد: افزایش تعدا مقالات، اخذ موافقت قطعی با مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت، کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی و ارتقاء و کسب جایگاه دهم در فعالیت‌های تحقیقات و فنآوری در بین دانشگاه‌های همتراز کشور از مهمترین دستاوردهای معاونت تحقیقات و فناوری در سال گذشته بود.
دکتر احمدی، کسب رتبه دوم فرهنگی در بین 57 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور را مهمترین دستاورد معاونت فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه در سال 94 بیان کرد و افزود: بررسی 140 هزار نسخه پزشک از نظر تجویز منطقی دارو، بازدیدهای مرتب از داروخانه‌ها و انجام آزمون تخصصی سم افلاتوکسین و آنتی بیوتیک تتراسیکلین و پنی سیلین در شیر از جمله مهمترین فعالیت‌های معاونت غذا و دارو دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اقدامات خوبی که در طی دو سال اجرای طرح تحول نظام سلامت انجام شده است، خاطرنشان کرد: این طرح یک طرح سیاسی نیست و باید با پرهیز از حرفها و نقدهای غیرمنصفانه که به ضرر مردم است، به گونه‌ای از مزایای آن اطلاع‌رسانی شود که گوارایی آن برای مردم فراهم شود.
دکتر احمدی تاکید کرد: مقام محترم وزارت، معاونان وزارت، اعضای هیئت رئیسه و مجوعه کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برای اجرای هرچه بهتر این طرح تلاش می‌کنند.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید