امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 14:02
بازدید کل
2098344

حضور رئیس دانشگاه در کلاس درس دانش‌آموزان

همزمان با اولین روز از هفته معلم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کلاس درس دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه فرزانگان حاضر شد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با گرامیداشت روز معلم، دکتر احمدی رئیس دانشگاه در کلاس درس دانش‌آموزان دوم رشته علوم تجربی دبیرستان دخترانه فرزانگان حاضر شد و به سوالات آن‌ها پاسخ گفت.

دکتر احمدی در ابتدا ضمن تبریک روز معلم و ضرورت احترام معلمان، به تشریح رشته‌های دانشگاهی که می‌توان از رشته علوم تجربی ادامه داد پرداخت و گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی گناباد در چهار دانشکده مستقل، در رشته‌های دکترای پژوهش محور، پزشکی عمومی، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی دانشجو می‌پذیرد.

وی به ظرفیت اعضای هیئت علمی، آزمایشگاه‌ها، امکانات و تجهیزات پیشرفته این دانشگاه اشاره و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد با داشتن امکانات خوب و کم‌نظیری همچون مجموعه پراتیک‌ها، آزمایشگاه‌های مجهز و به روز، نت‌لب، کتابخانه مرکزی، سالن اینترنت، خوابگاه‌های دانشجویی، سالن ورزشی، چندین سالن همایش، سالن تشریح و کلاس‌ها و فضاهای آموزشی خوب و استاندارد، بستر مناسبی برای تحصیل در رشته‌های مرتبط با علوم تجربی است.
دکتر احمدی استرس را در کسب نتیجه دلخواه دانش‌آموزان در کنکور مضر دانست و از دانش‌آموزان خواست تا بدون استرس اما با همت و پشتکار عالی و مستمر برای کسب دانش و علم و رسیدن به مدارج علمی بالا و خدمت‌گذاری به مردم تلاش کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد قبل از حضور در این کلاس درس با اهدا گل و شیرینی روز معلم را به معلمان این دبیرستان تبریک گفت و در جمع فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش، مدیرآموزش و پرورش، معلمان و جمعی از اولیا دانش‌آموزان این دبیرستان در سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از زحمات معلمان، بر همکاری مدارس و خانواده‌ها برای فراهم کردن بستر مناسب در جهت تحصیل سخت‌کوشانه و بدون استرس دانش‌آموزان تاکید کرد.