امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:44
بازدید کل
1983480

تجلیل از استادان نمونه علمی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 94

همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و استاد، از سه استاد نمونه علمی و سه استاد نمونه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی شد.
به گزارش وب‌دا، دکتر اسماعیلی، معاون آموزشی دانشگاه در این مراسم با بیان اینکه خداوند متعال بعد از خود، تعلیم و تربیت را وظیفه پیامبران و انبیاء الهی دانسته است، اظهار کرد: جای بسی افتخار است که سالروز شهادت علامه فرزانه آیت ا... دکتر مطهری به عنوان روز معلم نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: آنچه فخر بیشتری برای جامعه اساتید دارد این است که همچنان توفیق شهادت قرین این جایگاه است و اساتید ارزشمندی همچون دکتر علیمحمدی، دکتر شهریاری و احمدی روشن در راه توسعه و اعتلای علمی میهن عزیزمان به فیض عظیم شهادت نائل شدند.
در این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس دانشگاه، اعضای هیئت علمی، استادان و دانشجویان دانشگاه در سالن همایش‌های کوثر پردیس برگزار شد، با اهدا لوح سپاس و هدیه از آقای ناظمی، دکتر موسی سجادی و دکتر مینوئیان به عنوان اساتید نمونه علمی و دکتر کیان‌مهر، مهندس فانی و آقای ایرانی به عنوان اساتید نمونه فرهنگی تجلیل شد.
همچنین در این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدیه از سوی رئیس دانشگاه از دکتر مینوئیان معاون فرهنگی دانشجویی، شمسی ثانی مدیر تعالی فرهنگی، سید جواد مجتبوی، حسین توکلی و خانم موسوی از کارشناسان مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه به دلیل کسب رتبه دوم دانشگاه در جشنواره فرهنگی ـ هنری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قدردانی شد.
سخنرانی امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سخنرانی رئیس دانشگاه، اجرای موسیقی و نمایش‌ طنز توسط گروه تئاتر دانشجویان دانشگاه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید