امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:05
37702
57953
28674410

معلم و استاد بودن بودن مهمترین مسئله‌ای که اعضای هیئت علمی باید به آن افتخار کنند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از استادان نمونه این دانشگاه گفت: معلم و استاد  بودن مهمترین مسئله‌ای که اعضای هیئت علمی باید به آن افتخار کنند.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در مراسم تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که با حضور امام جمعه، فرماندار، معاون فرماندار، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان، اعضای هیئت علمی، استادان و دانشجویان در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک مبعث پیامبر اکرم(ص)، روز معلم را فرصت مناسبی برای قدرشناسی و قدردانی از زحمات معلمان و اساتید عنوان و ابراز کرد: قدردانی از استاد و معلم مختص زمان و مکان خاصی نیست و با توجه به تداوم و استمرار روزانه تلاش‌های آن‌ها و همچنین نقش آن‌ها در تربیت انسان‌ها باید در همه زمان‌ها و مکان‌ها، قدردان و قدرشناس زحمات معلمان و اساتید گرامی باشیم.
وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای همه اساتید و اعضای هیئت علمی در راستای ترویج علم و اخلاق، اظهار کرد: نه تنها درس معلم، بلکه نگاه، اشاره، کلام، لبخند و همه مجموعه رفتار یک معلم و استاد در شاگردانش تاثیرگذار است و به همین دلیل اساتید معمار و سازنده روح و شخصیت دانشجویان هستند.
دکتر احمدی با بیان اینکه زیربنای تغییرات و تحولات در جامعه از محیط دانشگاه است، خطاب به اساتید گفت: شما اساتید با تربیت دانشجویان، می‌توانید انشاء ا... جامعه را به سمت رشد و تعالی هدایت کنید، از این‌رو اعضای هیئت علمی باید به معلم و استادبودن خود مباهات کنند و آن را بزرگترین افتخار بدانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مسئله طرح آمایش سرزمینی و کلان منطقه آموزش اشاره کرد و گفت: مدیران گروه‌های آموزشی باید با همکاری اساتید و اعضای هیئت علمی وظایف مربوط به آن حوزه را پیگیری و ضمن همکاری با معاونت آموزشی، گزارش ارائه کنند.
دکتر احمدی تاکید کرد: دورنمای دانشگاه و وضعیت حوزه آموزش در آینده بستگی به تلاش و همت همه اساتید و اعضای هیئت علمی در خصوص این طرح دارد.
وی توجه به کیفیت آموزش و پیگیری برای اخذ مجوز پذیرش دانشجو در رشته‌های تحصیلات تکمیلی را از مهمترین برنامه‌های معاونت آموزشی دانشگاه در سال جاری برشمرد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید