امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:42

حضور بانوان دانشگاه در راهپیمایی و تجمع حجاب و عفاف در گناباد

در پاسخ به لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب در گسترش فضایل اخلاقی ، راهپیمایی و تجمع با شکوه حجاب و عفاف در گناباد برگزار شد که جمعی از پرسنل خواهر دانشگاه نیز در آن حضور یافتند .
  به گزارش وبدا ، این راهپیمایی همزمان با روز حجاب و عفاف با حضور بانوان گنابادی از محل میدان غدیر تا مصلی امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گناباد در پایان این راهپیمایی که در مسجد جامع و مصلی شهرستان برگزار شد ، هدف از برگزاری این تجمع در چنین روزی را واکسینه نمودن جامعه دینی و مذهبی خود در مورد حجاب و عفاف عنوان کرد و افزود: تجمع بانوان در این روز ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بهلول گنابادی به عنوان علمدار مبارزه با بی حجابی ، تجلیل از 150 زن محجبه ای است که در حادثه مسجد گوهرشاد به شهادت رسیدند.
حجت الاسلام فاطمی با بیان اینکه نقش خانواده ها در نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف بسیار مهم و خطیر است ، افزود: در شرایط کنونی که دشمنان انقلاب با ابزارهای پیدا و پنهان خود به مقابله با ارزش‌های دینی و هنجارهای اجتماعی پرداخته‌اند ، باید عزمی ملی برای جهاد علیه بد حجابی شکل گیرد.