امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:58
بازدید کل
1983480

هدف اساسی روابط عمومی ایجاد ارتباط و ارائه خدمت به مردم است

مشاور وزیر بهداشت و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی گفت: روابط عمومی حرفه ای مبتنی بر هنر و مدیریت دانش بر مبنای اخلاق است و هدف اساسی آن ایجاد ارتباط و ارائه خدمت به مردم است.
به گزارش وبدا، دکتر عباس زارع نژاد ضمن بیان این مطلب گفت: نامگذاری و تعیین روز روابط عمومی نشانه درک عمیق از اهمیت این حرفه در کشور است و یقین دارم تعالی روابط عمومی می تواند بر تمامی ابعاد زندگی اجتماعی و سازمانی تاثیر بگذارد و آسایش و رفاه اجتماعی را ارتقاء دهد.
وی ضمن تقدیر از تلاش های ارزشمند همکاران روابط عمومی در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، سازمان های تابعه و حوزه های ستادی وزارتخانه در عرصه اطلاع رسانی به ویژه در انعکاس مناسب عملکرد وزارت بهداشت در اجرای طرح تحول نظام سلامت، 27 اردیبهشت، روز روابط عمومی را به همه فعالان روابط عمومی کشور تبریک گفت.