امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:42
بازدید کل
1996219

تجلیل رئیس دانشگاه از کارشناسان شورای انضباطی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به پاس قدردانی از کسب مرتبه «بسیارخوب» شورای انضباطی دانشگاه در ارزیابی سالانه شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، از کارشناسان این شورا قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه در جلسه قدردانی از کارشناسان شورای انضباطی که با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری، معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر حراست برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، کسب مرتبه «بسیارخوب» شورای انضباطی را تبریک گفت.
وی نظم و انضباط را یکی از عوامل اصلی پیشرفت و ترقی فرد و جامعه عنوان و اظهار کرد: دانشگاه و دانشجو امروز در معرض بزرگترین توطئه‌ها قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد وجود یک محیط شاد و باانرژی را بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: باید دانشجویان با حفظ احترام و حریم‌ها، در ایجاد یک محیط بانشاط و معنوی کمک و همراهی کنند.
دکتر احمدی بر اصل آموزش برای پیشگیری تاکید کرد و افزود: باید در جلسات توجیهی دانشجویان جدیدالورود، قوانین انضباطی و مصادیق تخلف و جرم به خوبی برای آن‌ها بیان شود.
وی بر ضرورت شناساندن ویژگی‌های محیط دانشگاهی، سلسله مراتب موجود و اهمیت حفظ جایگاه مهم و باارزش علمی و فرهنگی دانشگاه به دانشجویان تاکید کرد.
در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر مینوئیان، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک کسب مرتبه «بسیارخوب» شورای انضباطی دانشگاه از تلاش‌ها و فعالیت‌های کارشناسان این شورا قدردانی کردند.
هادی نعمتیان، دبیر شورای بدوی انضباطی دانشگاه هم در این جلسه با بیان اینکه در ارزیابی سالانه شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای سال 1394، شورای انضباطی این دانشگاه با 182 امتیاز ارتقاء نسبت به سال 1393، ضمن کسب 905 امتیاز  از مجموع هزار امتیاز، حائز مرتبه «بسیار خوب» شده است، از حمایت‌های دکتر احمدی، رئیس دانشگاه و همچنین همکاری‌های بین بخشی در واحدهایی که با دانشجویان به طور مستقیم ارتباط دارند قدردانی کرد.
وی تاکید کرد: نگاه شورای انضباطی در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی مبتنی بر تنبه به جای تنبیه صرف است.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم دکتر احمدی رئیس دانشگاه با اهدا لوح سپاس و هدیه از هادی نعمتیان دبیر شورای بدوی انضباطی دانشگاه و فرشته پورشافعی کارشناس این شورا قدردانی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید