امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:11
بازدید کل
2098344

گروه پرستاری، قدیمی‌ترین و بزرگترین گروه آموزشی دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیئت بورد پرستاری برگزار شد، گفت: گروه پرستاری، قدیمی‌ترین و بزرگترین گروه آموزشی این دانشگاه است.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این جلسه که در سالن ابن‌سینا پردیس برگزار شد، با اشاره به سابقه 30 ساله آموزش پرستاری در این دانشگاه گفت: دانشکده پرستاری و مامایی گناباد فعالیت خود را در سال 65 با پذیرش چهل و دو دانشجو در رشته کاردانی پرستاری زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز نمود که این دوره در سال بعد به کارشناسی ارتقاء یافت.
وی با اشاره به وجود چهار دانشکده مستقل پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی، اظهار کرد: هم‌اکنون حدود 1600 دانشجو در 24 رشته مقطع تحصیلی دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دکتر احمدی با بیان اشاره به حضور 78 عضو هیئت علمی در این دانشگاه تصریح کرد: گرچه در وزارت بهداشت، وظایف متنوعی در بخش‌های مختلف به دانشگاه‌های علوم پزشکی محول شده است ولی آنچه که همگام با سایر مراکز آموزش عالی برای آن تلاش می‌کنیم، آموزش و تعلیم جوانان این کشور برای تربیت انسان‌هایی متخصص و متعهد است.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا به ویژه با تربیت نیروهای بومی، خدمات بهتر و پایدارتری را در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان به مردم شریف منطقه ارائه کنیم.
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به سابقه تحصیل تعدادی از اساتید فرهیخته رشته پرستاری در این دانشگاه، گوشه‌ای از سابقه و توان علمی گروه آموزشی پرستاری را تشریح کرد و افزود: وجود فضای فیزیکی مورد نیاز، کتابخانه مجهز با منابع بسیار زیاد و مورد نیاز دانشجویان به ویژه در رشته پرستاری، بخش‌های مهارت‌های بالینی، آزمایشگاه زبان، مرکز رایانه، کلاس‌های مجهز و استاندارد و اعضای هیئت علمی توانمند از جمله مزیت‌ها و ظرفیت‌های این دانشگاه برای توسعه تحصیلات تکمیلی به ویژه در رشته پرستاری است.
دکتر احمدی ادامه داد: تربیت دانشجوی دکترای پژوهش محور، تربیت دانشجوی پزشکی و دانش‌آموخته شدن دانشجویان در رشته‌های مختلف کارشناسی ارشد نشان دهنده توان و ظرفیت این دانشگاه در حوزه تحصیلات تکمیلی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای صحبت‌های خود ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به سابقه تاریخی و شخصیت‌های اندیشمند و علمی شهرستان گناباد اشاره و خاطرنشان کرد:  علاوه بر سبقه تاریخی این شهرستان که از گذشته مهد علم بوده است، هم اکنون حدود 25درصد جمیعیت شهری این شهر را دانشجویان تشکیل می‌دهند که نشانه جایگاه مهم آموزش عالی در این شهرستان است.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید