امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:08
37715
57953
28674423

امیدوارم همایش مطالبه‌گری اجتماعی موجب تحقق ایفای نقش واقعی مددکاران اجتماعی به عنوان سفیران سلامت اجتماعی شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همایش مددکاری اجتماعی و مطالبه‌گری اجتماعی که در دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی برگزار شد، اظهار امیدواری کرد که این همایش موجب تحقق ایفای نقش واقعی مددکاران اجتماعی به عنوان سفیران سلامت اجتماعی شود.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای صحبت‌های خود خدمات بیمارستانی و بستری بیماران را یکی از تکالیف و وظایف دانشگاه‌های علوم پزشکی بیان کرد و افزود: تا قبل از دولت یازدهم مقوله سلامت جز اولویت‌ دولت‌ها نبود ولی دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به این بخش کرد به طوری که الان سلامت جزو اولویت‌های اول تا سوم است.
دکتر احمدی اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت را نمود تبلور بارز توجه دولت یازدهم به مقوله سلامت دانست و گفت: اجرای این طرح پس از دو سال توانسته است ضمن کسب رضایت مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری، ائمه جمعه و نمایندگان محترم، رضایت‌مندی بالای 85 درصدی مردم از خدمات بیمارستانی را فراهم کند.
وی یکی از بسته‌های هشت گانه طرح تحول نظام سلامت را کاهش پرداختی از جیب مردم به عنوان یکی از دغدغه‌های عمومی مردم عنوان و تصریح کرد: مراجعان به بیمارستان‌ها در بخش بستری بالغ بر 60 تا 70 درصد هزینه‌ بستری را پرداخت می‌کردند که با اجرای این طرح بسته به نوع بیمه پرداختی مراجعان در هنگام ترخیص به 3 تا 6 درصد کاهش یافت.
دکتر احمدی افزود: این اقدام در راستای پاسخ به ندای مقام معظم رهبری که فرموده بودند کاری کنیم که در هنگام بیماری، مردم رنجی به جز رنج بیماری نداشته باشند، بود.
دکتر احمدی با بیان اینکه واحد مددکاری بیمارستان‌ها در گذشته برای رفع گرفتاری بیماران نیازمند بوده است، اظهار کرد: انتظار می‌رود که با اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش پرداختی از جیب مردم،  این همایش فرصت مناسبی را برای ایفای نقش اصلی مددکاران اجتماعی فراهم کند.
وی افزود: انتظار می‌رود در حاشیه این همایش، تفاهم‌نامه‌ای با سازمان بهزیستی برای حضور فعال‌تر مددکاران اجتماعی در بالین و استفاده از نقش واقعی آن‌ها منعقد گردد.
وی با تشریح نقش مددکاران اجتماعی در بیمارستان‌ها گفت: آن‌ها می‌توانند در حین بستری بیمار با حضور در کنار پزشک و پرستار، نقش خود را در روند درمان ایفا کنند.
دکتر احمدی با اشاره به نقش مددکاران اجتماعی در هنگام ترخیص ادامه داد: بعد از ترخیص هم باید شرایطی را فراهم کنیم که مددکار اجتماعی با بیمار و خانواده او ارتباط برقرار کند و با قرارگرفتن در جریان وضعیت زندگی او و انجام حمایت اجتماعی از برگشت دوباره بیمار به درمان، پس از ترخیص جلوگیری کند.