امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:18

طرح ضیافت اندیشه برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می شود.

برای اولین بار در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد ، طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می شود.
به گزارش وبدا ، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری این مطلب را در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان گناباد عنوان کرد و افزود: طرح ضیافت اندیشه از پنجم مرداد آغاز و تا 22 مرداد ادامه خواهد داشت.
مهندس جواد باقری با بیان اینکه 350 نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در طرح ضیافت اندیشه ثبت نام کردند ، تصریح کرد: حضور در این دوره برای اساتید به منزله شرکت در دوره های دانش افزایی و معرفت افزایی و برای دانشجویان به منزله چهار واحد درسی محسوب می شود. وی با اشاره به اینکه این طرح به همت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری فرمانداری ، ادارات و نهادها و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد برگزار می شود ، اظهار داشت: شبی با شهدا ، برگزاری مراسم لیالی قدر ، کافه ضیافت ، نمایش و نقد فیلم ، برگزاری حلقه های معرفت ، پاتوق های آزاد ، کرسی های آزاد اندیشی و شب شعر از جمله برنامه های فرهنگی پیش بینی شده برای این دوره است. مهندس باقری ، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی ، فعالیت های آموزشی رسانه ای ، کلاس های آموزشی رایانه و وبلاگ نویسی را از دیگر برنامه های این دوره برشمرد. وی تصریح کرد: اجرای برنامه های متنوع آموزشی ، فرهنگی ، ورزشی و هنری با مشارکت خود دانشجویان از ویژگی های طرح ضیافت اندیشه است که باعث استقبال خوب آنان از این طرح می شود.