امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:24

طرح ضیافت اندیشه حرکتی در جهت اسلامی سازی دانشگاه هاست.

طرح ملی ضیافت اندیشه ، در راستای پرداختن به مطالبات رهبری و حرکتی در جهت اسلامی سازی دانشگاه هاست.
به گزارش وبدا ، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد این مطلب را در کنفرانس خبری طرح ضیافت اندیشه عنوان کرد و افزود: این طرح جزو مطالبات مقام معظم رهبری است که همواره بر پرداختن به مباحث فرهنگی و معرفتی در دانشگاه ها تأکید دارند.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب ، تقویت بنیه اعتقادی و معرفت دینی دانشجویان را از جمله اهداف این طرح برشمرد و تصریح کرد: از آنجا که بیشتر وقت دانشجویان و اساتید در فضاها و مباحث علمی می گذرد ، این طرح فرصت مناسبی را برای پرداختن به مباحث فرهنگی و معرفتی در دانشگاه ها در جهت تقویت و تعمیق معرفت دینی فراهم می نماید.
مسئول طرح ضیافت اندیشه در شهرستان گناباد ، از دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور یاد کرد و با اشاره به جایگاه ویژه و نقش مهم اساتید در تربیت نسل جوان و آینده ساز ، اظهار داشت: خود سازی دینی ، توانمند سازی دانشگاهیان در برابر جریان های سیاسی و فرقه های منحرف ، مقابله با جنگ نرم و گسترش ارزش های اسلامی و فضایل  اخلاقی با بهره گیری از ایام ماه مبارک رمضان ، از دیگر اهداف برگزاری این طرح است.
وی با اشاره به اینکه این طرح برای سومین سال در سطح کشور و برای نخستین بار در شهرستان گناباد برگزار می شود ، خاطر نشان کرد: طرح ضیافت اندیشه در شهرستان گناباد به همت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری شورای هم اندیشی اساتید ، فرماندار ، ادارات و نهادها و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این شهرستان  با شرکت سیصد دانشجو و پنجاه نفر از اساتید برگزار می شود.