امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 16:20
2024
2098344

نرم افزار اکانتینگ در پردیس دانشگاه نصب و راه اندازی شد

به منظور تسهیل و دسترسی مناسب‌تر به اینترنت، نرم افزار اکانتینگ در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نصب و راه اندازی شد.
به گزارش وب‌دا، مسئول واحد رایانه پردیس دانشگاه گفت: با توجه درخواست و نیاز اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه جهت تسهیل و دسترسی مناسب‌تر به اینترنت در حوزه پردیس بصورت بی‌سیم، با اقدامات و پیگیری‌های لازم واحد IT معاونت تحقیقات و فناوری و با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه و مساعدت مالی معاون فرهنگی دانشجویی، نرم افزار اکانتینگ مورد نظر خریداری و نصب گردید.
مهندس متولی افزود: احراز هویت کاربران، اعتبار سنجی کاربران، محاسبه و کنترل مصرف کاربران، کنترل پهنای باند کاربران و مانیتورینگ حجم و پهنای باند اینترنت استفاده شده کاربران از مهمترین وظایف این نرم‌افزار است.
وی تصریح کرد: در این نرم افزار سعی شده است تا کاربران در کمترین زمان ممکن و بدون اتلاف وقت به شبکه بی‌سیم و اینترنت با امنیت کامل دسترسی داشته باشند.
متولی یادآور شد: با توجه به مناسب بودن کارایی نرم افزار مذکور، امکان استفاده از امکانات آن در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه نیز میسر شده است .