امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:18

با قرآن در هر موقعیتی احساس آرامش می کنید.

اگر از قرآن فاصله بگیرید، به هر موقعیتی هم که در ذهن دارید برسید، احساس خوشبختی و سعادت نخواهید کرد اما با قرآن در هر موقعیتی که باشید احساس آرامش و لذت می کنید. به گزارش وب دا ، رئیس شوراي استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام مظم رهبری در دانشگاه های استان خراسان رضوی این مطلب را در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در سالن اجتماعات اداره ارشاد این شهر عنوان کرد و افزود: همان طور که خداوند می فرماید وقتی قرآن تلاوت می شود ایمان زیاد می شود ، به قلب های خود نگاه کنید و با ارتباط گیری با قرآن ، ایمان خود را افزایش دهید.
حجت الاسلام آقازاده ترابی با بیان این که امام حسین (ع) در زیارت عرفه اینگونه با خداوند نجوا میکند که خدایا تو را سپاس می گویم که مرا در زمان حاکمیت توحید متولد کردی گفت: وقتی نظام الهی باشد ، ناخود آگاه زمینه هایی را فراهم می کند که شما به سوی خدا هدایت می شوید اما اگر نظام کفر باشد ، این نظام شما را در جهت عکس خواسته های الهی سوق خواهد داد ، و شاید عمق سخن امام حسین را افرادی درک کنند که در زمان طاغوت زندگی کرده اند.
 وی با اشاره به فضای مناسبی که در خدمت اندیشه ، فکر و دیانت دانشجویان قرار گرفته است ، اظهار داشت: فضای دانشگاههای ایران در قبل از انقلاب طوری بود که اظهار کمونیست بودن یک افتخار بود و افرادی که نماز و روزه می گرفتند جرات نداشتند مقابل دوستان خود به نماز بایستند.