امروزشنبه, 27 آبان 1396 15:39
34621
57953
28671329

حضور جمعی از اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام (ره)

بسیجیان پایگاه مقاومت القدر و کانون بسیج جامعه پزشکی به همراه جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مردم در بسيت و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خميني (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی عزاداری کردند.
به گزارش وب‌دا، شرکت‌کنندگان در قالب یک هیأت سینه‌زنی، مسیر میدان غدیر تا میدان امام خمینی(ره) را به عزاداری پرداختند و ضمن تجدید میثاق با امام شهدا و شهیدان، با مقام عظمای ولایت تجدید پیمانی دوباره بستند.
در این مراسم معنوی که اقشار مختلف مردم از جمله ایثارگران، بسیجیان، کارمندان ادارات، ورزشکاران، هنرمندان و اصناف در قالب هیات های عزاداری سینه زنی از نقاط مختلف شهرستان به حرکت در آمدند، پس از سینه زنی و نوحه‌سرایی در فراق ملکوتی پیر جماران، در محل میدان امام خمینی(ره) تجمع کردند.
فرماندار گناباد در اجتماع پایانی این مراسم گفت: انقلاب اسلامی مرهون اندیشه امام و حضور مردم است.
دکتر نبی‌پور با بیان اینکه حرکت امام خمینی(ره) تاریخ کشور و جهان را دگرگون کرد، افزود: حرکت امام راحل(ره) دنیا را تکان داد، به گونه‌ای که هنوز ریشه‌ها و نتایج آن در نقاط مختلف جهان به چشم می‌خورد.
وی به تشریح ویژگی‌ها و ابعاد حرکت تاریخی امام خمینی(ره) پرداخت و گفت: تکیه بر دین مبین اسلام و مردم دو ویژگی و محور اصلی حرکت امام بود.
فرماندار گناباد ادامه داد: امام خمینی(ره) با تکیه بر دین اسلام و زنده‌کردن آن در سطح جامعه، به خوبی این مکتب سعادت‌ساز بشر را در جامعه نهادینه کرد.
دکتر نبی‌پور تکیه بر مشارکت و حضور مردم را یکی از ویژگی‌های مهم حرکت امام راحل(ره) عنوان و اظهار کرد: امام خمینی(ره) توانست با تکیه بر دین و مشارکت مردم، به حکومت ۲۵۰۰ ساله استبداد و طاغوت در کشور پایان دهد.
وی با اشاره به وضعیت کشورهای منطقه تاکید کرد: امروز هم به لطف حضور و مشارکت مردم شاهد هستیم که ایران اسلامی با وجود قرارداشتن در بطن ناآرامی‌ها و ناامنی‌ کشورهای منطقه از آرامش و امنیت بسیار بالایی برخوردار است و در مسیر توسعه گام برمی‌دارد.
فرماندار گناباد ادامه راه امام خمینی(ره) و مسیر انقلاب اسلامی را نیازمند حضور و مشارکت مردم دانست و تاکید کرد: با تقویت مشارکت سیاسی و اجتماعی مردم شاهد کسب موفقیت‌های بیشتری خواهیم بود.
وی به انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط مجلس خبرگان رهبری پس از ارتحال امام راحل(ره) اشاره و ابراز کرد: این انتخاب در میان اندوه ملت در فراق امام، انتخابی هوشمندانه و اندیشمندانه بود.
وی اظهار امیدواری کرد که با تکیه بر دین اسلام، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، مشارکت و حمایت مردم و حرکت در مسیر امام و شهدا، شاهد موفقیت روزافزون انقلاب اسلامی و سپردن این نظام به صاحب اصلی آن یعنی حضرت صاحب‌الزمان(عج) باشیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که ملت ایران با حضور همگانی و رأی قاطع خود در این جشن و مانور ملی، انسجام ملی خود را به رخ جهانیان و همه کسانی که در منطقه به فکر قطعه قطعه کردن کشورهای مسلمان هستند، خواهند کشید.
شایان ذکر است پخش كليپ و مستند روح ا... و پذیرایی عزاداران با شربت در جلو ستاد مرکزی دانشگاه واقع در ميدان غدير از ديگر برنامه هاي دانشگاه در گراميداشت سالگرد ارتحال امام راحل (ره) بود که به همت کانون بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر انجام شد.