امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:02
بازدید کل
2098344

اولین نشست شورای هماهنگی منطقه 9 آمایشی کشور با محوریت برنامه عملیاتی برگزار شد

در اولین نشست شورای  هماهنگی منطقه  9 دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور که در مشهد برگزار شد، رئیس دانشگاه، اعضای هیئت امناء و مدیران و کارشناسان پایش برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور داشتند.

به گزارش وب‌دا، در این نشست که در سالن ابن‌سینا دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، معاون برنامه‌ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روسای  دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مشهد، بیرجند، بجنورد، گناباد، سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور ، تربت جام و اسفراین، اعضای هیات امنا و مدیران امور برنامه‌ریزی و پایش این دانشگاه‌ها حضور داشتند.

دکتر مصطفی مهرابی‌بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آغاز این نشست، ضمن خیرمقدم به مهمانان و مدعوین نشست گفت: افتخار می‌کنم زمانی مسئولیت دارم که مسئولین حوزه سلامت کشور بیشترین هماهنگی را دارند و به دلیل همین همسویی کارهای خوبی در این حوزه انجام شده است.

رییس دبیرخانه منطقه ۹ آمایشی کشور با اشاره به بیانات متعدد مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید اقداماتي صورت پذیرد که بیمار به جر دغدغه بیماری، مشکل دیگری نداشته باشد، افزود: در طرح تحول سلامت همه  سعی می‌کنیم دغدغه های مقام معظم رهبری که زمانی دست نیافتنی بود، عملیاتی شود.

دکتر مهرابی با تاکید بر توانمندی و ظرفیت‌های استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی گفت: عدالت در طرح تحول سلامت به میزان زیادی مدنظر مسئولین است.

وی به اقدامات انجام شده در راستای طرح تحول نظام سلامت اشاره و اظهار کرد: یکی از دستاوردهای خوب طرح تحول نظام سلامت، حفاظت مالی از بیماران بود به طوری که در حال حاضر میزان پرداخت بیماران روستایی در قالب نظام ارجاع به کمتر از 4 درصد و در مناطق شهری به کمتر از 7 درصد رسیده است.

دکتر مهرابی بهار ،گسترش عدالت در سلامت را از دیگر دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت عنوان کرد و گفت: تا پیش از اجرای این برنامه حضور پزشکان در مناطق محروم و شهرستان ها تنها 13 روز در ماه بود و هم اکنون حضور پزشکان به 24 روز در ماه رسیده و خدمت به بیماران نیز به صورت شبانه‌روزی شده است.

وی رایگان شدن 100 درصدی زایمان طبیعی و کاهش 11 درصدی  آمار سزارین در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را از دیگر دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت برشمرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، دسترسی بهتر مردم به خدمات حوزه سلامت را از دیگر دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت برشمرد و خاطرنشان کرد: با اجرای این برنامه، در سال گذشته جشن تکمیل خانه های بهداشت روستایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه برگزار شد و خدمات بهداشتی به صورت چشمگیری گسترش یافت.

دکتر مهرابی بهار با اشاره به توسعه خدمات برنامه پزشک خانواده تصریح کرد: در حال حاضر تمامی مراکز مجری این برنامه دارای پزشک بوده و خدمات به صورت مناسب به ساکنان مناطق روستایی و شهرهای کمتر از 20 هزار نفر ارائه می‌شود.

سخنرانی استاندار خراسان جنوبی، سخنرانی معاون برنامه‌ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تبیین شیوه‌نامه برنامه عملیاتی، برگزاری پانل تخصصی شیوه نامه پایش برنامه عملیاتی و آشنایی با نرم افزار  پایش از دیگر برنامه‌های این نشست یک روزه بود.