امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:51

طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد آغاز شد.

مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با حضور امام جمعه ، فرماندار ، روسا و اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و دانشجویان در سالن اجتماعات اداره ارشاد برگزار شد.
به گزارش وب دا ، امام جمعه و مسئول طرح ضیافت اندیشه گناباد در مراسم افتتاحیه این طرح ، از ماه مبارک رمضان به عنوان ماهی که جنبه هدایت و پذیرش در انسان بیشتر می شود یاد کرد و افزود: در این ماه ، انسان با روزه گرفتن به تقوا می رسد و وقتی این حالت تقوا در انسان پیدا آید ، هدایت قرآنی هم تاثیر گذارتر خواهد شد.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب با بیان اینکه ، طرح ضیافت اندیشه یکی از مطالبات مقام معظم رهبری است که بر اجرای با کیفیت آن تاکید فراوانی شده است ، اظهار داشت: مهمترین رسالت دانشگاه ها تربیت نیروهای متخصص و متعهد است و طرح ضیافت اندیشه نیز در همین راستا اجرا می شود.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ، توانمندسازی دانشگاه ها و دانشگاهیان در برابر جریان های سیاسی غیر خودی و همچنین فرقه های منحرف را از اهداف این طرح برشمرد و تصریح کرد: هدف اصلی طرح ضیافت اندیشه ، تبین اندیشه های اسلامی ، تقویت و تعمیق معرفت دینی و همچنین گسترش فضایل اخلاقی و نهادینه کردن ارزش های دینی است.
حجت الاسلام صادقی نسب خاطر نشان کرد: در این طرح علاوه بر تشکیل منظم کلاسهای معرفت افزایی ، برنامه های فرهنگی متنوعی از قبیل تلاوت ، تجوید و تفسیر قرآن ، حلقه های معرفت ، کرسی های آزاد اندیشی ، جلسات پرسش و پاسخ ، نقد فیلم ، فعالیتهای تربیت بدنی و ... جهت استفاده دانشجویان برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی گناباد برای نخستین بار در این شهرستان ، به مدت شانزده روز در محل دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می شود.