امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:38
بازدید کل
1996219

پزشک و کادر درمان نباید دغدغه‌ای جز خدمت جامع به بیمار داشته باشند

استاندار خراسان جنوبی در نشست مشترک اعضای هیات‌های امناء و ستاد برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های منطقه آمایشی 9 کشور که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: پزشک و کادر درمان نباید دغدغه‌ای جز خدمت جامع به بیمار داشته باشند.
به گزارش وب‌دا، وجه‌اله خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی در این نشست تامین سلامت و رفع نیازهای بهداشتی و درمانی مردم را از مهمترین وظایف دولت و حاکمیت بیان کرد و افزود: تاکنون خدمات و اقدامات بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه نیازهای بسیار زیادی در این زمینه در بخش‌های مختلف وجود دارد، گفت: به رغم اقدامات صورت گرفته، هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب و مناسب فاصله زیادی داریم.
وی به فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند:"بیماران به جز درد بیماری، رنج دیگری نباید داشته باشند" اشاره کرد و افزود: این فرمایش، وظیفه همه ما را به عنوان مسئولین امر سنگین‌تر از قبل می کند؛ از اینرو همه باید تلاش کنیم تا به هر طریق ممکن این فرمایش رهبر معظم انقلاب شکل اجرایی و عملیاتی به خود بگیرد و در عمل منجر به حل مشکلات موجود در این زمینه شود.
وی با بیان اینکه در چند سال اخیر خدمات واقدامات بسیار خوبی در زمینه های بیمه ای و ارائه خدمات پزشکی از سوی دولت تدبیر و امید به انجام رسیده گفت: به رغم این اقدامات، هنوز مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که باید برای رفع آنها چاره اندیشی لازم و مناسب صورت گیرد.
خدمتگزار، نعمت سلامت و امنیت را دو نعمت بزرگ الهی دانست و تصریح کرد: خوشبختانه به لطف خداوند متعال و با تلاش‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران، بسیجیان و همه متولیان امر، ایران اسلامی در حال حاضر به عنوان کشوری امن و مطمئن در دنیا مورد توجه قرار دارد.
وی با بیان اینکه در حوزه تامین سلامت مردم دستگاه‌های متولی و مسئولین دست‌اندرکار باید با نیازسنجی مناسب ضمن احصاء مشکلات و نیازمندی‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی های موجود را شناسایی کنند، گفت: ایجاد و تقویت باور و اعتماد بین بیماران و پزشکان بسیار مهم است و باید تلاش کنیم تا این اعتماد هر روز بیشتر تقویت شده و به عنوان یک سرمایه مهم مورد تاکید و توجه از سوی پزشکان و کادر درمانی در حوزه های مختلف قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در صورت نبود اعتماد بین بیماران و پزشکان تلاش کادر درمانی به جایی نخواهد رسید، افزود: افراد از روز تولد تا زمان مرگ بطور مستقیم و غیر مستقیم با فعالین حوزه بهداشت و درمان سروکار داشته و به نوعی به آنها نیازمند هستند.
وی با بیان اینکه در کنار بیماران، پزشکان و سایر عوامل دخیل در این زمینه نیز نباید نگران تامین منابع مالی و اعتباری و نیز تجهیزات و ملزومات مورد نیاز باشند، گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا ضمن استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در این بخش، بیمارستان‌ها نگران تامین منابع مالی و پزشکان نیز نگران تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی نباشند.