امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:16
بازدید کل
2098344

اولین جلسه مشترک هیئت‌های امنای منطقه 9 برگزار شد

اولین جلسه مشترک هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 9 کشور در سالن جرجانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در این جلسه معاون برنامه‌ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روسای دانشگاه‌ها، اعضای هیئت امناء، مدیران بودجه و مدیران مالی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 9 آمایش حضور داشتند.
دکتر امین‌لو، مشاور وزیر بهداشت و دبیر مجامع و هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ابتدای این جلسه گفت: با توجه به منطقه‌ای شدن دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، از این پس جلسات هیئت امناء در سه سطح پیشنهادهای مشترک کشوری، پیشنهادهای مشترک منطقه آمایشی و پیشنهادهای اختصاصی دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته علاوه بر این جلسه، سه جلسه دیگر در طول سال 95 برگزار خواهد شد، افزود: پس از ماه رمضان در مرداد ماه جلسه ای تحت عنوان گزارش عملکرد دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد که در این جلسه هیات امنا براساس شاخص های 95 گانه موظفند در حوزه های آموزش، پژوهش، بهداشت، درمان، طب سنتی، پرستاری، امور مالی و غیره گزارش دهی کنند.
دکتر امین‌لو افزود: جلسه دوم مربوط به گزارش حسابرسی در پاییز و جلسه اصلاح بودجه 95 و تصویب بودجه تفصیلی 96 در بهمن یا اسفندماه برگزار خواهد شد.
مهندس موهبتی معاون برنامه‌ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ابتدای این جلسه با اشاره به تصویب برنامه عملیاتی گفت: در طرح آمایشی، اختیارات دانشگاه‌ها احیا شده است.
وی تخصصی کردن هیئت‌های امنا را رویکرد جدید وزارت بهداشت عنوان و اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از بخش‌های حوزه سلامت ساختار بنگاه‌های اقتصادی را دارد و از طرفی باید استانداردهای لازم را در بودجه‌ریزی رعایت کنیم، باید چند نفر در هیئت امناء با این نگاه و تخصص حضور داشته باشند.
قدیمی، رئیس دبیرخانه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این جلسه 15 دستور مشترک هیئت امناء قرائت و پس از بحث و تبادل نظر، 13 مورد به تصویب هیئت‌امنای کلان منطقه 9 رسید.
وی افزود: افزایش 15درصدی کمک هزینه تحصیلی دستیاران مقاطع تحصیلی تخصصی، فوق تخصصی و دکترا، افزایش 15درصدی کمک هزینه تحصیلی دانش‌آموزان بهورزی، اصلاح ماده 19 آئین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه، دستورالعمل نحوه اداره بیمارستان‌های مستقل هیئت امنایی و مستندسازی اموال غیرمنقول در سامانه مستندسازی اموال غیر منقول دانشگاه‌ها از مهمترین مصوبات این جلسه بود.