امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:39
بازدید کل
1996219

اولین جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 95 برگزار شد

اولین جلسه ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 95 برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، نماز را والاترین فریضه بعد از ولایت عنوان و اظهار کرد: نماز از ارزش زیادی در سعادت و رستگاری انسان برخوردار است به گونه‌ای که هر عمل خیری که انسان انجام می‌دهد با شرط قبولی نماز، مورد قبول حق تعالی است.
وی با اشاره به جایگاه نماز در دین اسلام اظهار کرد: نماز موجب ریزش گناهان، نورانی شدن دل و برطرف شدن حاجات می‌شود.
دکتر احمدی از نماز به عنوان شکر ناچیز بنده در برابر خداوند متعال یاد کرد و گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای تبیین مسائل دینی است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه به تاثیر تقویت نماز در جامعه به ویژه در بین نسل جوان و دانشجو اشاره کرد و افزود: نماز از اولویت و جایگاه بالایی در اسلام برخوردار است و در صورتی که در جامعه تقویت و ترویج شود، باعث رشد سلامت معنوی جامعه می‌شود.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب به بیان اهمیت اقامه نماز پرداخت و گفت: نماز عامل رستگاری، قبولی اعمال و دوری از فحشاء در این دوره آخرالزمان است.
وی با بیان آیه 45 سوره بقره «وَاسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِينَ، و از صبر و نماز ياري جوئيد و اين كار جز براي خاشعان گران است.»، اظهار کرد: ملاک صبر در این آیه، روزه‌داری است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، روزه‌داری را اراده معنوی و قاطع در مبارزه با هر عامل منکر و وسوسه‌انگیز دانست و ابراز کرد: روزه تأمین اراده و خودسازی برای رسیدن به مقام تقوا است.