امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:57

آغاز طرح "ضیافت اندیشه" ویژه اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گناباد

اولین دوره از طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد آغاز شد. به گزارش وبدا ، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این دوره ، بیش از شصت نفر از اساتید و اعضاء هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد حضور دارند.
مهندس جواد باقری ، دانش و معرفت افزایی را از مهمترین اهداف طرح ضیافت اندیشه عنوان کرد و افزود: برای مقابله با تهاجم فرهنگی باید اساتید ما مجهز به ابزار در عرصه فکری و فرهنگی شوند. وی با بیان اینکه همگان در پی به دست آوردن برکت ، رحمت و مغفرت هستند اما دشمنان اجازه قدم گذاشتن در این مسیر را به ما نمی دهند ، اظهار داشت: در چنین شرایطی ما مسئول هستیم و باید بازخوانی مباحث علمی ، دینی و فرهنگی را مورد توجه قرار دهیم.
وی خاطر نشان کرد: در این دوره ، حجج اسلام عبدالله مدیحی و سید هاشم حسینی به عنوان مدرس ، مباحثی در خصوص " اندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی" و "تعلیم و تربیت اسلامی" مطرح می کنند.