امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:13

سیزده کمیته فرهنگی ویژه طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد تشکیل شده است.

مدیر اجرایی دفتر نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: سیزده برنامه فرهنگی ویژه طرح ضیافت اندیشه مراکزآموزش عالی شهرستان گناباد برگزار میشود. به گزارش وبدا ، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت:در قسمت مدیریت تربیت و خودسازی ، کمیته های قرآن و مسابقات ، مراسم و محافل و اقامه نماز و مناجات ، در قسمت مدیریت مهارت و گفتمان های دانشجویی ، کمیته های کرسی های آزاد اندیشی ، نقد فیلم و سينما ، زنان و دختران ، ادب و هنر ، پاتوق ها و مشاوره و در قسمت مدیریت فعالیت های فوق برنامه ، کمیته های خيريه و مهرورزی ، انجمن هاي علمي و تشکل ها ، تربيت بدني ،  فضا سازي و مشارکت های دانشجویی تشکیل شده است.
جواد باقری افزود: برگزاری جلسات و محافل قرآنی ، برگزاری مسابقات مفاهیم قرآنی ، ارسال بلوتوث ها و پیامک های قرآنی ، برنامه ریزی جهت کمک به حفظ سوره های قرآنی و جزء خوانی روزانه قرآن از جمله برنامه های کمیته قرآن و مسابقات می باشد.
وی افزود: برگزاری سلسله جلسات نقد فیلم  با سه موضوع واکاوی بازی های رایانه ای و بررسی تاثیرات روانی ، تربیتی و جسمانی بر مخاطب ، شبكه‌هاي ماهواره‌اي و سبك زندگي  و بررسی تأثيرات شبكه‌هاي ماهواره‌اي در زمينه تغيير سبك زندگي جامعه ايران ،  سينماي ايران و تحليل روند شکل گیری ، آسيب‌شناسی ، اسلام ستیزی و ایران هراسی در هالیوود از جمله برنامه های کمیته سینما و نقد فیلم است.
قائم مقام طرح ضیافت اندیشه گناباد ، برگزاری مراسم قرائت زیارت و ادعیه ، مراسم جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) و مراسم عزاداری لیالی قدر ، شبی با شهدا ، کرسی های آزاد اندیشی ، کافه ضیافت و ... را از دیگر برنامه های فرهنگی این طرح برشمرد.
باقری با بیان این که برای دانشجویان شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه ، چهار واحد درسی محسوب می شود ، خاطر نشان کرد: اخلاق اسلامي ، آشنايي با منابع اسلامي و انقلاب اسلامي عناوين دروس ارائه شده در این طرح است که هر دانشجو در طول دوره موظف است دو عنوان درسي از بين سه عنوان ارائه شده را بگذراند.
وی اظهار داشت: مشاورین مرکز ضیافت اندیشه هر شب به مدت دو ساعت و نیم در محل خوابگاه های دانشجویی ، پاسخگوی سوالات دانشجویان در زمینه احکام ، مسائل اعتقادی ، ازدواج و ... هستند.