امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:42
35766
55566
28564575

افتتاح بیمارستان علامه بهلول، مهمترین اقدام پیش روی دانشگاه علوم پزشکی در سال 95 است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه که با حضور مهندس بنائی، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و  دکتر نبی‌پور، فرماندار گناباد برگزار شد، تکمیل، تجهیز و افتتاح بیمارستان علامه بهلول را مهمترین اقدام پیش روی دانشگاه علوم پزشکی در سال 95 عنوان کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: تکمیل و راه‌اندازی کلینیک ویژه، ساخت مرکز تشخیص و غربالگری سرطان، احداث بخش سوختگی بیمارستان علامه بهلول، پیگیری چارت تشکیلاتی دانشگاه و جذب نیروی انسانی و پیگیری پذیرش دانشجو در مقطع دکترای تخصصی پرستاری و دکترای سلامت عمومی از مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 95 است.
وی با اشاره به تاریخچه دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد پس از حدود 33 سال فعالیت، هم اکنون حدود 1400 پرسنل در قالب اعضای هیئت علمی، پزشک خانواده، طرحی، ضریب k ، پیام‌آور و کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دارد که خدمات حوزه سلامت را به مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان ارائه می‌دهند.
دکتر احمدی، بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول، دانشکده پزشکی، کلینیک ویژه تخصصی و پایگاه اورژانس شهری بجستان را از جمله پروژه‌های مهم عمرانی در دست اقدام عنوان کرد.
وی با بیان اینکه سه بیمارستان تحت پوشش این دانشگاه با 165 تخت فعال به مردم منطقه خدمت ارائه می‌کند، تصریح کرد: دو پایگاه اورژانس شهری و 13 پایگاه اورژانس جاده‌ای در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه فعالیت می‌کنند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کاهش آمار سزارین در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه اشاره و ابراز کرد: بازسازی بخش‌ زایمان LDR بیمارستان‌ 22بهمن گناباد کامل شده و بهسازی بخش‌ زایمان LDR بیمارستان‌ آیت‌ا... مدنی بجستان با 60درصد پیشرفت در حال انجام است.
دکتر احمدی ادامه داد: بخش‌ زایمان LDR بیمارستان‌ 200 تختخوابی علامه بهلول با پنج تخت LDR  با  80 درصد  پیشرفت در حال احداث است.
وی با تشریح فعالیت‌های معاونت بهداشت دانشگاه، گفت: 17 مرکز سلامت جامعه شهری و روستایی، 46 خانه بهداشت و 3 پایگاه سلامت در شهرستان‌های گناباد و بجستان خدمات حوزه بهداشت را به مردم ارائه می‌کنند.
دکتر احمدی به رشد 50درصدی اعضای هیئت علمی از سال 92 تا کنون اشاره کرد و افزود: در این مدت تعداد اعضای هیئت علمی بالینی از 3 به 20 رسیده است.
وی با اشاره به تحصیل حدود 1600 دانشجو در این دانشگاه، اظهار کرد:  هم اکنون 78 عضو هیئت علمی در گروه‌های مختلف آموزشی این دانشگاه هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، رشد سرانه فضاهای ورزشی و خوابگاهی را از مهمترین اقدامات انجام این دانشگاه در دو سال گذشته عنوان و ابراز کرد: کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی گناباد در هفتمین جشنواره فرهنگی ـ هنری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و رشد تعداد شرکت کنندگان در جشنواره‌های قرآنی و فرهنگی از مهمترین دستاوردهای حوزه فرهنگی ـ دانشجویی این دانشگاه در سال گذشته بود.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید