امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:41
بازدید کل
1983480

قدردانی فرماندار گناباد از هیئت رئیسه دانشگاه

دکتر نبی‌پور، فرماندار شهرستان گناباد، از دکتر احمدی رئیس دانشگاه و مجموعه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر نبی‌پور، فرماندار شهرستان گناباد در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که با حضور مهندس بنائی، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر احمدی، رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع،  معاون درمان، معاون بهداشت، معاون آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری، معاون فرهنگی ـ دانشجویی، معاون غذا و دارو، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، از دکتر احمدی و مجموعه هیئت رئیسه دانشگاه به دلیل فعالیت‌های مختلف به ویژه ضابطه‌مند کردن استخدام‌ها قدردانی کرد.
وی طرح تحول نظام سلامت را یکی از طرح‌های ارزشمند دولت تدبیر و امید عنوان و اظهار کرد: این طرح باعث افزایش رضایت عمومی شهروندان شده است و لایه‌ها و بسته‌های مختلف آن به مرور اجرایی می‌شود.
دکتر نبی‌پور بر ضرورت همکاری مجلس شورای اسلامی با دولت برای استمرار موفقیت‌های این طرح تاکید و اظهار امیدواری کرد که با پرداخت مطالبات و تکمیل بسته‌ها و برنامه‌های مختلف آن و همکاری مجلس، شاهد تکمیل این طرح موفق باشیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با توجه به مزیت نسبی منابع انسانی در این شهرستان شکل گرفته است، ابراز کرد: خوشبختانه این دانشگاه توانسته است به خوبی خود را نشان دهد و افتخارات و موفقیت‌های خوبی را کسب کرده است که همه با هم باید برای پیشبرد آن کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در این دانشگاه وجود دارد، عنوان کرد: تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان 200تختخوابی علامه بهلول مهمترین اولویت سخت‌افزاری این دانشگاه است.
فرماندار گناباد ضمن تاکید بر تسریع در عملیات اجرایی بیمارستان علامه بهلول، تصریح کرد: ادامه این وضعیت ضمن افزایش هزینه‌های این مجموعه، موجب ضایع شدن بیت‌المال هم می‌شود.
دکتر نبی‌پور ادامه داد: متاسفانه در سال گذشته از مجموع 100 میلیارد ریال اعتبار بیمارستان علامه بهلول، تنها  40 میلیارد ریال تخصیص پیدا کرد.
وی مهمترین مشکل دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه نرم‌افزاری را نبود چارت سازمانی مصوب برای این دانشگاه عنوان کرد و گفت: باید چارت سازمانی در حوزه‌های مختلف ستادی و آموزشی تکمیل گردد.
وی با اشاره به فعالیت‌ها و موفقیت‌های خوب در حوزه خانه‌های بهداشت، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد از بسیاری از دانشگاه‌ها جلوتر است و وضعیت خوبی دارد که همین امر باعث افزایش توقع و مطالبات مردم شده است.
وی بر ضرورت تسریع در راه‌اندازی اورژانس هوایی در این شهرستان تاکید و خاطرنشان کرد: شهرستان گناباد از نظر ژئوپلتیکی پوشش خوبی دارد؛ قرار گرفتن این شهر در جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی وضعیت خوبی را برای آن فراهم کرده است که امیدواریم هرچه زودتر شاهد راه‌اندازی اورژانس هوایی در این شهر باشیم.
وی افزود: مرکز مدیریت بحران گناباد از جمله مزیت‌های خوب این شهرستان برای زمان وقوع حوادث احتمالی در منطقه است.