امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:26

کرسی آزاد اندیشی با موضوع " تحریم اقتصادی ، موانع و چالش ها " برگزار شد.

کرسی آزاد اندیشی با موضوع " تحریم اقتصادی ، موانع و چالش ها " با حضور دانشجویان طرح ضیافت اندیشه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گناباد برگزار شد.
به گزارش وبدا ، فرماندار گناباد در این نشست گفت: بعد از دوره امپریالیسم ، جهان اول و جهان سوم به وجود آمد که وظیفه جهان اول تولید و جهان سوم تأمین منابع و بازار مصرف جهان اولیه است.
محمد صفایی افزود: ما تا قبل از انقلاب اسلامی کاملا وظایف جهان سوم را پذیرفته بودیم و به آن عمل می کردیم اما انقلاب اسلامی و حضور حضرت امام خمینی (ره) برشی بر این تفکر غلط بود. وی با بیان اینکه در سال 59 بعد از اینکه ایران اسلامی اعلام استقلال کرد ، ما را تحریم کردند ، اظهار داشت: نمونه اقتصاد ریاضتی را در دوران دفاع مقدس تجربه کردیم و با تدابیری که از داخل اندیشیدیم مقاومت نمودیم اما متاسفانه بعد از چند سال دوباره تولید منابع و بازار مصرف به طور افسار گریخته ای از دستمان خارج شد.
فرماندار گناباد با بیان اینکه به شخصه به تحریم خوشبینم چون ما در شرایط غیر تحریم عزم به کار نداریم ، خاطر نشان کرد: دوران الان به دوران تحریم اوایل انقلاب برگشته است و باید مقاومت نشان دهیم و به قول رهبر معظم انقلاب ، اقتصاد مقاومتی را در پیش گیریم. صفایی با اشاره به اینکه دولتهای غربی از سال 1359 تا کنون ، یکصد و شصت و یک تحریم را علیه ایران به تصویب رسانده اند ، تصریح کرد: مهاجرت از روستا به شهر ، سوق به سمت دلالی گری و عادت به فرهنگ مبتذل مصرف از جمله مشکلات ما برای مقابله با تحریم ها و جهش به جلو می باشد.
پاسخ به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان از دیگر برنامه های این جلسه بود.