امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 14:01
بازدید کل
2098344

بزرگترین آزمون علمی سال 95 در گناباد آغاز شد

همزمان با سراسر کشور، ماراتن کنکور سال 95 با رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.
به گزارش وب‌دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری کنکور سراسری سال 95 در شهرستان گناباد، گفت: در نخستین روز برگزاری کنکور سراسری امسال، صبح امروز، پنج‌شنبه 24تیرماه، 171 داوطلب گنابادی در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی با 162 هزار و ۸۷۹ نفر در سراسر کشور به رقابت پرداختند.

دکتر علی محمدپور افزود: 48 دواطلب زن و 123 داوطلب مرد گروه علوم ریاضی و فنی در ساختمان معاونت فرهنگی دانشجویی و دانشکده پزشکی پردیس دانشگاه علوم پزشکی با هم به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی هم صبح امروز،همزمان با سراسر کشور با حضور 258 داوطلب شهرستان گناباد در دانشکده‌های پزشکی، پرستاری ـ مامایی، بهداشت و پیراپزشکی واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری با اشاره به اهمیت حساسیت برگزاری این آزمون گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه سایر مسئولان و دستگاه‌های اجرایی شهرستان، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی لازم را جهت ایجاد فضایی امن، راحت، سالم و بدون استرس برای داوطلبان آزمون سراسری انجام داده‌اند.

دکتر محمدپور با ابراز خرسندی از برگزاری خوب آزمون دو گروه آزمایشی، یادآور شد: هماهنگی‌های لازم با مسئولین و ارگان‌های مختلف از جمله فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، اطلاعات، اورژانس 115، اداره‌ها و شرکت‌های برق، مخابرات، آب و فاضلاب، شهرداری و آتش‌نشانی صورت گرفته و همه تمهیدات لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بهره‌گرفتن از سابقه طولانی در برگزاری آزمون سراسری، تلاش کرده است تا با فراهم کردن فضای فیزیکی مناسب و تامین همه شرایط بهداشتی، سرمایشی و تهویه مطلوب و بهره‌گیری از اساتید، کارشناسان و کارکنان خبره و باتجربه به عنوان عوامل اجرایی، شرایط مناسب و فضایی آرام و سالم را برای این رقابت علمی فراهم کند و داوطلبین بتوانند با آرامش خاطر در این آزمون شرکت کنند.