امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:44

ثبت نام هشتاد و دو درصد از شهروندان در طرح پزشک خانواده شهری

فرماندار و رئیس ستاد اجرایی پزشک خانواده شهری در شهرستان گناباد گفت: تا کنون 82% از شهروندان شهرهای گناباد ، کاخک و بیدخت با مراجعه به پزشکان عمومی در این طرح ثبت نام کردند.
به گزارش وبدا ، محمد صفایی در نشست بررسی زیر ساختهای فناوری ارتباطات برنامه پزشک خانواده که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور قائم مقام ستاد راهبردی پزشک خانواده ، فرمانداران ، معاونان و روسای شبکه ها و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان خراسان رضوی برگزار شد ، گفت: عمده کسانی که هنوز موفق به ثبت نام نشده اند ، خانواده نیروهای مسلح و  بیمه بانک ها هستند که هنوز از سوی ستاد کشوری پزشک خانواده شهری برنامه آنها مشخص نشده است.
وی با بیان اینکه کارگروه طرح پزشک خانواده شهری در این شهرستان تا کنون هفت جلسه و پنجاه و یک مصوبه داشته است ، تصریح کرد: ‌اطلاع رسانی از طریق پیامک ، تلویزیون شهری و بروشور به عموم مردم ، برگزاری نشست های آموزشی و تخصصی با پزشکان شهرستان ، برگزاری نشست های آموزشی و توجیهی برای گروه های مختلف جامعه ، آماده کردن زیر ساخت های مخابراتی ، اینترنت و فیبر نوری از جمله اقداماتی است که در این شهرستان انجام شده است .
صفایی ، عدم تعیین تکلیف نیروهای مسلح و بیمه بانک ها ، تبعیض بین تعرفه خدمات پزشک خانواده شهری و روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر را از جمله مشکلات این طرح برشمرد و خاطر نشان کرد: در صورتیکه این طرح به طور کامل و همزمان با شهرستان گناباد اجرا نشود در ارجاع سطوح 2 و 3 با مشکل مواجه خواهیم شد که این امر لزوم تسریع در اجرای طرح را در مشهد ضروری می سازد.
غفاری ، قائم مقام ستاد راهبردی پزشک خانواده در استان هم در این نشست از آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اجرای این طرح قدردانی کرد.