امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 16:18
2024
2098344

جلسه بررسی روند اجرایی و زمان افتتاح بیمارستان علامه بهلول

روند اجرایی پروژه بیمارستان 200تختخوابی در حال احداث علامه بهلول و زمان افتتاح این بیمارستان در جلسه‌ای بررسی شد.

به گزارش وب‌دا، این جلسه پیرو دعوت دکتر علامه، مسئول سفرهای مقام عالی وزارت بهداشت و با عنایت به دستور دکتر هاشمی، وزیر محترم بهداشت جهت تعیین زمان افتتاح بیمارستان بهلول با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تهران برگزار شد.

دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با تاکید بر اینکه باید این بیمارستان در صورت قابل بهره‌برداری بودن کامل آن از نظر ساختمانی و همچنین تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی افتتاح شود، اظهار کرد: در صورت تأمین مالی و جذب اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل پروژه بیمارستان علامه بهلول، این پروژه در پایان شهریورماه تحویل موقت می‌شود.

دکتر احمدی تصریح کرد: در صورت تأمین اعتبارات موردنیاز، کار تجهیز بیمارستان بلافاصله پس از تحویل موقت، از مهرماه آغاز خواهد شد و امیدواریم بتوانیم در دهه مبارک فجر امسال شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، در دو نامه جداگانه به دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه و همچنین لیست کامل تجهیزات پزشکی آن اعلام شده است تا با تأمین آن شاهد بهره‌برداری از بیمارستان علامه بهلول تا پایان سال باشیم.

یادآور می‌شود، در این جلسه که مدیر اجرایی معاون درمان وزارت و کارشناس دفتر منابع فیزیکی وزارت حضور داشتند، در زمینه تأمین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان علامه بهلول و همچنین تجهیز کامل آن قول مساعد داده شد.