امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:22

برنامه پزشک خانواده شهری ، همزمان با هفته دولت در استان خراسان رضوی آغاز می شود.

قائم مقام ستاد راهبردی پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع خراسان رضوی گفت: همزمان با هفته دولت ، اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در هشت شهر استان آغاز می شود.
به گزارش وب دا ، سردار محمد غفاری در نشست بررسی زیر ساختهای فناوری ارتباطات برنامه پزشک خانواده شهری که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور تمامی فرمانداران ، معاونان و روسای شبکه ها ، دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی و اعضاء ستاد اجرایی شهرستان ها در محل استانداری تشکیل شد ، گفت: ‌این برنامه از دوم الی هشتم شهریور ماه در شهرهای محل استقرار دانشگاه ها و دانشکده های گناباد ، سبزوار ، تربت حیدریه و نیشابور و شهرهای خواف ، درگز ، سرخس و چناران اجرا می شود .
وی با بیان اینکه برای اجرای بهتر این برنامه ، شش کمیته اجرایی ، اجتماعی ، فرهنگ سازی و روابط عمومی ، زیر ساخت ، پشتیبانی و حقوقی تشکیل شده است ، اظهار داشت: تمامی مراحل مقدماتی و زیر ساختهای لازم به منظور تهیه پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع در استان در حال فراهم سازی است.
معاون استاندار و قائم مقام ستاد راهبردی پزشک خانواده شهری با اشاره به اینکه ‌کمیته راهبردی استان بر عملکرد ستادهای اجرایی شهرستانها در اجرای صحیح برنامه پزشک خانواده نظارت مستقیم دارد ، افزود: تا کنون تعداد قابل توجهی از پزشکان عمومی ، متخصص و فوق تخصص استان در این طرح ثبت نام کرده اند.
وی ، اجرای موفقیت آمیز این طرح را گامی در جهت تحقق عدالت در حوزه سلامت و بهداشت عنوان کرد و افزود: نظام ارجاع ، تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای هر فرد ، جلوگیری از مراجعه غیر ضروری به پزشکان متخصص و پرهیز از پرداخت هزینه های نامتعارف از سوی بیماران از مهمترین مزایای اجرای این طرح است
.