امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:36
29793
55604
28558512

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز بهداشتی ـ درمانی، خانه بهداشت و اورژانس جزین و خانه بهداشت نوق

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از مرکز بهداشتی درمانی، خانه بهداشت و پایگاه اورژانس روستای جزین بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در ادامه بازدیدهای مستمر خود از مراکز و واحدهای تحت پوشش دانشگاه، به همراه مدیر حراست، مدیر دفتر فنی و مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در شهرستان بجستان، از مرکز بهداشتی درمانی، خانه بهداشت و پایگاه اورژانس روستای جزین بازدید کرد.
دکتر احمدی در این دیدارها که دکتر مرادی، رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان نیزحضور داشت، ضمن عرض خداقوت به همکاران، در گفتگو با پزشک و کارشناسان مرکز بهداشتی درمانی، جمعیت تحت پوشش، شاخص‌های بهداشتی و درمانی و وضعیت بیماری‌ها را در این مناطق بررسی کرد.
در ادامه دکتر احمدی ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف این مراکز، نحوه ارائه خدمات پرسنل مراکز را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
وی در ادامه پس از بازدید از خانه بهداشت روستای جزین، روند عملیات اجرایی بهسازی مرکز بهداشتی درمانی این روستا را مورد بازدید و بررسی قرار داد و بر تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از آن تاکید کرد.
بازدید از پایگاه اورژانس 115 روستای جزین از دیگر برنامه‌های دکتر احمدی در روستای جزین بود که از نزدیک در گفت‌و‌گو با تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی و پرسنل این پایگاه اورژانس، در جریان تعداد ماموریت‌ها و فعالیت‌های آن‌ها قرار گرفت. همچنین آمبولانس و تجهیزات مرکز مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این بازدیدها، بر لزوم پاسخگویی مناسب و ارائه خدمات مطلوب در جهت افزایش رضایت‌مندی مردم تاکید کرد.
یادآور می‌شود، روستای جزین در 92 کیلومتری شهر گناباد واقع است و بیش از 3400 نفر تحت پوشش ارائه خدمات مرکز بهداشتی ـ درمانی این روستا قرار دارند.
همچنین دکتر احمدی و مدیران همراه با حضور در روستای نوق، از خانه بهداشت این روستا بازدید کردند و از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات به مردم قرار گرفتند.
دکتر احمدی در حاشیه این بازدیدها، روند ثبت اطلاعات در سامانه سیب را نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید