امروزپنج شنبه, 03 اسفند 1396 00:01
ماه گذشته
بازدید کل

قدردانی نمایندگان معاونت‌های وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

نمایندگان معاونت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از عملکرد مثبت و تلاش‌های انجام شده در این دانشگاه، قدردانی کردند.

قدردانی نماینده مدیریت برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت از عملکرد مالی دانشگاه

نماینده مدیریت برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دومین جلسه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 95 که با موضوع بررسی گزارش عملکرد و اصلاحیه بودجه تفصیلی 94 دانشگاه برگزار شد، از عملکرد مالی دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد.
ناصر سلمان مهاجر، با تشریح مطالبات و تعهدات دانشگاه در پایان سال 94، از رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیرت و منابع و مدیران مالی و بودجه دانشگاه قدردانی کرد.

قدردانی نماینده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از رشد خوب مقالات دانشگاه

نماینده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از رشد خوب مقالات چاپ شده دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مجلات داخلی و بین‌المللی قدردانی کرد.
دکتر محمدقاسم جهانگرد، با بیان اینکه شاخص عملکرد نسبت تعداد مقالات ایندکس شده در مجلات داخلی به کل تعداد پژوهشگر تطبیق یافته این دانشگاه 2 برابر شاخص کشوری و شاخص عملکرد نسبت تعداد مقالات ایندکس شده در مجلات بین‌المللی به کل تعداد پژوهشگر تطبیق یافته این دانشگاه حدود 3/0 برابر شاخص کشوری است، اظهار کرد: با وجود اینکه نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه فاصله زیادی با متوسط کشوری دارد و به دلیل کم بودن اعضای هیئت علمی، اساتید بیشتر مشغول بحث‌های آموزشی هستند ولی انجام کارهای پژوهشی و چاپ و ارائه مقالات آن‌ها در وضعیت خوبی قرار دارد.
دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با بیان اینکه معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه توانسته است با ارتقاء سه رتبه‌ای، به جایگاه دهم در فعالیت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های هم‌تراز دست یابد، اظهار کرد: کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه موفق شد برای دومین سال متوالی در بیست و یکمین جشنواره علوم پزشکی رازی درسال94، رتبه دوم را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی هم‌تراز به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به ارائه 175 مقاله در همایش‌های داخلی و خارجی، بیان کرد: 142 عنوان مقاله توسط پژوهشگران این دانشگاه در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی چاپ شده است.

قدردانی نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت از عملکرد مناسب معاونت درمان دانشگاه

ذهبی، نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این جلسه، عملکرد حوزه درمان را مناسب و قابل تقدیر دانست و اظهار کرد: تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه طرح تحول نظام سلامت نمایان است.
وی با بیان اینکه میزان سزارین در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه، همچنان روند کاهشی دارد، گفت: خوشبختانه این دانشگاه در خصوص شاخص درصد بیماران تعیین تکلیف شده در اورژانس بیمارستان، رشد قابل توجهی داشته است.

قدردانی نماینده معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت از ارتقاء خوب شاخص‌های معاونت غذا  ودارو دانشگاه

مهندس مهدی‌زاده، نماینده معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با بیان اینکه شاخص‌های دانشگاه در این حوزه ارتقاء خوبی داشته است، ابراز کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سه ماهه اول امسال در سامانه برنامه عملیاتی جزء بهترین معاونت‌ها بود که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بین 14 دانشگاه هم‌تراز، موفق به کسب رتبه ششم شده است.