امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 14:03
بازدید کل
2098344

تاکید اعضای هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر اختصاص سرانه آموزشی مناسب

اعضای هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در دومین جلسه این هیئت در سال جاری که با موضوع بررسی گزارش عملکرد دانشگاه برگزار شد، بر اختصاص سرانه آموزشی مناسب تاکید کردند.
به گزارش وب‌دا، مهندس حسین صفایی، عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه ضمن قدردانی از فعالیت‌های انجام شده توسط هیئت رئیسه و مجموعه دانشگاه، اظهار کرد: سرانه آموزشی این دانشگاه نامناسب و غیرعادلانه است که باید با اصلاح آن توسط ستاد وزارت بهداشت، شاهد تحقق عدالت در توزیع سرانه آموزشی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشیم.
وی با تاکید بر لزوم اجرای برنامه‌های راهبردی میان مدت برای نظارت بیشتر، اظهار امیدواری کرد که با تقویت و بهبود امکانات و تجهیزات، شاهد تمرکز بیشتر دانشگاه بر روی مقوله مهم سلامت جامعه باشیم.
دکتر محمدرضا نوری دلوئی، عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، ضمن انتقاد از رشد کمی، نگاه بخشی را ویران‌گر دانست و اظهار کرد: باید در بخش‌های مختلف به ویژه در تولید مقالات علمی، توجه بیشتری به کیفیت شود.
دکتر مهدیزاده و دکتر ابراهیم‌زاده از دیگر اعضای هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، ضمن ابراز رضایت از عملکرد دانشگاه، از تلاش‌های مسئولان و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی و بر پیگیری اختصاص سرانه مناسب آموزشی برای این دانشگاه تاکید کردند.