امروزشنبه, 27 آبان 1396 15:38
بازدید کل
2098344

مراسم تجلیل از پزشکان نمونه برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز پزشک و تجلیل از پزشکان نمونه شهرستان‌های گناباد و بجستان با حضور پزشکان و خانواده‌های آنها و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مراسم گرامیداشت روز پزشک و تجلیل از پزشکان نمونه شهرستان‌های گناباد و بجستان در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه علوم پزشکی با حضور پزشکان و خانواده‌های آنها و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

در این مراسم که دکتر شمسیان قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه، دکتر نبی‌پور فرماندار و دکتر حقی عضو هیئت مدیره نظام پزشکی مشهد هم حضور داشتند، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تبریک روز پزشک، از خدمات همه متخصصان و پزشکان عمومی که به رغم همه کاستی‌ها و مشکلات، در شهرستان‌های گناباد و بجستان به مردم خدمت ارائه می‌کنند، قدردانی و سپاسگزاری کرد.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گناباد در 25 رشته مقطع به دانشجویان آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهد که رشته پزشکی یکی از این رشته‌ها است که از سال ۱۳۸۸ با پذیرش دانشجوی پزشکی آغاز به کار کرده است و هم اکنون ۲۱۰ دانشجو در این رشته مشغول به تحصیل هستند.

دکتر احمدی اظهار کرد: برخی از پزشکان علاوه بر درمان بیماران در حوزه آموزشی به ویژه آموزش دانشجویان رشته پزشکی، کمک‌های شایانی به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی می‌کنند که این امر دستاوردهای خوبی از جمله قبولی 100درصدی دانشجویان رشته پزشکی در امتحان جامع علوم پایه داشته است.

وی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت دارای دستاوردهای خوبی برای مردم بوده است، ابراز کرد: به علت وجود موانعی از جمله عدم پرداخت به موقع مطالبات بیمه‌ای و تاخیر 6 ماهه در مطالبات پزشکان در مسیر اجرای طرح تحول نظام سلامت، مسئولان دانشگاه سعی کرده‌اند تا با پرداخت مطالبات پزشکان از محل اعتبارات داخلی، بخشی از مشکلات را مرتفع کنند و تلاش می‌شود تا مطالبات پزشکان و پرسنل درمانی به روز شود.

دکتر احمدی در پایان از مجموعه جهاد دانشگاهی به ویژه توجه ویژه دکتر شمسیان رئیس جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی به دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همچنین مساعدت آقای نورزاد در جهاد دانشگاهی گناباد برای در اختیار قرار دادن مطب‌های این مجموعه برای راه‌اندازی کلینیک ویژه قدردانی کرد.

حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد نیز در ابتدای این مراسم گفت: نعمت سلامتی بزرگترین نعمت است که پزشکان با تخصص، مهربانی و دلسوزی آن را به بیماران هدیه می‌کنند.

وی افزود: خودم را مرهون و مدیون زحمات پزشکان می‌دانم و بر اساس آیات قرآن کریم، زحمات و تلاش‌های پزشکان در نزد خداوند محفوظ است.

دکتر نبی‌پور، فرماندار گناباد در این مراسم با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت تحولی بر ساختار معیوب سلامت و پزشکی کشور ایجاد کرده است، بیان کرد: چالش‌های اجرای طرح تحول نظام سلامت از جمله قوانین ناکارآمد و معیوب، بیمه‌های ناکارآمد و ساختار معیوب حوزه سلامت و پزشکی سبب شده است تا مجموعه پزشکان و خانواده آنان با بحران مواجه شوند.

وی اظهار کرد: این چالش‌ها سبب بیکاری پزشکان شده است، لذا پزشکان باید از مجموعه کاری خود حفاظت کنند که این اقدام سبب افزایش اعتماد عمومی در جامعه و تحول در نظام سلامت و پزشکی می شود.

در پایان این مراسم از پزشکان نمونه گناباد و بجستان توسط دانشگاه علوم پزشکی و هیئت مدیره نظام پزشکی تقدیر شد.