امروزیکشنبه, 29 مهر 1397 23:10

رکن اصلی خدمت‌رسانی در هر سازمانی، مجموعه پرسنلی آن سازمان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم روز کارمند گفت: رکن اصلی خدمت‌رسانی در هر سازمانی، مجموعه پرسنلی آن سازمان است.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه این دانشگاه که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، گفت: این دانشگاه با 1350 کارمند در قالب دو شبکه بهداشت و درمان گناباد و بجستان فعالیت می‌کند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه رکن اصلی خدمت‌رسانی در هر سازمانی، مجموعه پرسنلی آن سازمان است، باید دقت، توجه و رعایت مقررات سازمانی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: به رغم محدودیت‌های موجود در جذب نیرو، طی دو سال اخیر حدود 80 نیروی خدمات بهداشتی به کارگیری شده‌اند و امیدواریم با افتتاح بیمارستان علامه بهلول، 150 نیروی جدید به کار گرفته شوند.
دکتر احمدی بر توجه به مسائل رفاهی کارکنان تاکید و عنوان کرد: در همین راستا برای ایجاد شور و نشاط و افزایش رضایت‌مندی در بین کارکنان دانشگاه، برای هر کارمند هدایا و سبدهای کالای مختلفی به مناسبت‌های روز کارمند، ماه رمضان و عید نوروز و همچنین اردوهای تفریحی در فصول تابستان و زمستان در نظر گرفته شده است که به طور متوسط برای هر کارمند، به میزان 750 هزار تومان کمک هزینه رفاهی در هر سال می‌شود.
وی افزود: حدود  40 درصد پرسنل دانشگاه قراردادی هستند که امیدواریم با رفع مشکل جذب آنها، هم مشکل تامین حقوق و دستمزدشان از محل درآمد اختصاصی دانشگاه مرتفع گردد و هم انگیزه کاری آنها افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با تلاش همه معاونت‌ها و پرسنل زحمتکش خود توانسته است در حد توان، در ارائه خدمات مطلوب به مردم کوشا باشد.
دکتر احمدی با قدردانی و تشکر از همه معاونان و تک تک کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، ابراز کرد: همه کارمندان ما نمونه هستند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از کارکنان نمونه دانشگاه در سال 94، با اهدا لوح سپاس و هدیه قدردانی شد.
 برای مشاهده تصاویر کلیک کنید